KuToppen

Bondegårdsferie er alltid stas! KuToppen er Dyreparken sin egen bondegård. Det er her du koser med sauer, kjører traktor, klapper kuer og kjøper kortreist og tradisjonsrik mat.

Bilde av fornøyde besøkende i Dyreparken.
Kjøre traktor og klappe geiter

Vi storkoste oss i Dyreparken! Det var like spennende for mor som for sønn. Favoritten til Theo var nok å få "kjøre" traktor på KuToppen og å kose med geitene. I tillegg til absolutt alt som har med Kaptein Sabeltann å gjøre. Vi er klar til neste sommer!

Thea og Mari Hatteland Nylænd 23 år, Varhaug

Dette er KuToppen

KuToppen er en koselig bondegård som kanskje passer best for de eller minste. Her kan du gå inn i gårdsdyrenes eget område og få deg nye venner. Å klappe en sau har du kanskje aldri gjort før, men på KuToppen er det helt lov! 

Bli kjent med ponnier, sauer, griser, kaniner og høner - i tillegg til de noe større kuene. På Mosks traktorbane får du anledning til å kjøre din egen traktor på skinner, en morsom aktivitet for voksne og barn sammen. 

Setra, KuToppens eget spisested, serverer kortreiste spesialiteter fra Sørlandet, som for eksempel lapskaus, komper og vilthamburgere. 

X