Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent til 29. nov.

Fra 20. juni til 29. nov.

Se åpningstider og priser

KuToppen

KuToppen er en koselig bondegård med mange gårdsdyr – og spennende underholdning av Klara og Mosk. KuToppen passer best for de aller minste.

Vi tar vare på hverandre!

På KuToppen har vi gjort noen synlige, og noen usynlige grep for å sikre godt smittevern i sommer. Blant annet vil det bli familiesirkler, avstandsmarkeringer og «enveiskjørte butikker» som gjør at vi hindrer at folk kommer for nær hverandre. Det er også plassert ut flere hånddesinfeksjonsstasjoner rundt hele Parken.

Bli kjent med oss på KuToppen

Klara

Klara er en tøff og fantasifull jente som har en løsning på det meste. Hun er en stor drømmer, og hennes største ønske er å bli stjerne.

Mosk

Mosk er en okse av få ord, men med et stort hjerte. Han er en praktisk kar som trives best når han får holde på med det han liker: traktorer, musikk og eplekakebaking. Hadde det bare ikke vært for Bølla som bøller på gården hans.

 

Bærnt

Bærnt er onkelen til Gaute, en nervøs type som er mest opptatt av å stelle gresset på taket sitt. Han er en gammel venn av Mosk og spiller fele når han en sjelden gang slår seg løs.

Rosa

Rosa er en mark som bor på KuToppen. Hun er sulten på det meste, og heier på Klara.

 

Gaute

Gaute er en forsiktig og snill type som blir Klaras trofaste venn. Han har høydeskrekk, men tør han når det virkelig gjelder?

Chickolina

Chickolina er en vimsete, men omtenksom høne. Hun er KuToppens selvutnevnte yogainstruktør og en ivrig amatøralternativbehandler.

Lokalmat på Setra

KuToppens eget spisested, Setra, serverer kortreiste spesialiteter fra Sørlandet, som for eksempel lapskaus, komper og vilthamburgere.

Underholdning og aktiviteter på KuToppen

Frokostfest på låven

Start dagen med en skikkelig frokostfest på låven på KuToppen. Møt Klara, Mosk eller Gaute og start dagen din med en total gårdsopplevelse. Sesongen 2020: Hver dag fra 20. juni t.o.m. 2. august.

Mosks Traktorbane

Mosks traktorbane

Tenk å få lov til å kjøre traktor helt på egen hånd! På KuToppen i Dyreparken kan alle uansett alder få kjøre en tur i Mosks Traktorbane.

Aktivitetshuset på KuToppen

I hovedhuset på KuToppen kan de minste barna få utfolde seg på mange plan. Her er bl.a. et trommesett hvor man kan slå alt man orker, og så er det en kjempekul rutsjebane som går gjennom to etasjer.