Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

KuToppen

KuToppen er en skikkelig bondegård med mange gårdsdyr – og superkul underholdning, både om sommeren og i andre ferier.

KuToppen, konsert, Gaute, Klara, Mosk
Her bor bykalven Klara, pappaen hennes Mosk, som er bonden på gården, og bestevennen hennes Gaute. I tillegg dukker den litt alternative høna Chickolina også opp av og til. Klara steller stadig i stand konserter og skaper en helt unik festivalfølelse på gården. Det er faktisk helt #episk.
I tillegg kan du oppleve ponnier, sauer, griser, høns og kuer. Eller ta en matbit på Setra der det serveres deilig lokalprodusert husmannskost. På Mosks traktorbane kan du kjøre din egen traktor på skinner. Den har to ratt, så to stykker kan «styre» den samtidig. Totalt! Vi sees på KuToppen!

Bli kjent med karakterene på KuToppen

Hvem er Bærnt, Elge, Klara, Chickolina og de andre på KuToppen? Her kan du bli kjent med dem.

Lokalmat på Setra

KuToppens eget spisested, Setra, serverer kortreiste spesialiteter fra Sørlandet, som for eksempel lapskaus, komper og vilthamburgere.

Underholdning og aktiviteter på KuToppen

Dyreparken, Mosks traktorbane

Mosks traktorbane

Tenk å få lov til å kjøre traktor helt på egen hånd! På KuToppen i Dyreparken kan alle uansett alder få kjøre en tur i Mosks traktorbane.

KuToppen

Aktivitetshuset på KuToppen

I hovedhuset på KuToppen kan de minste barna få utfolde seg på mange plan. Her er bl.a. et trommesett hvor man kan slå alt man orker, og så er det en kjempekul rutsjebane som går gjennom to etasjer.

Matopplevelser på KuToppen

Frokostfest på låven

Start dagen med en skikkelig frokostfest på låven på KuToppen. Møt Klara og Chickolina start dagen din med en total gårdsopplevelse.