Til deg som skal kjøpe inngangsbilletter denne og neste uke

Billettypen «Begge parker» er dessverre ikke tilgjengelig 14. – 16. mai, samt 22. – 24. mai. Badelandet er fullbooket 14. – 16. mai, samt 22. – 24. mai, men vi har fremdeles ledige billetter til Dyreparken.

Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 24. april.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

KuToppen

KuToppen er en koselig bondegård med mange gårdsdyr – og spennende underholdning. KuToppen er et område som passer veldig godt for de aller minste.

Den virkelige gode følelsen får du i møte med ekte, myk ull. Å klappe en sau har du kanskje ikke gjort før, men på KuToppen er det helt lov! KuToppen er en koselig bondegård som passer for hele familien, men kanskje best for de aller minste.

Du kan leke og oppleve en egen verden rundt på hele gården. Her er både ponnier, sauer, griser, kaniner og høns – i tillegg til de noe større kuene. På Mosks traktorbane får du kjøre din egen traktor på skinner, dette er en morsom aktivitet som voksne og barn kan gjøre sammen.

Setra er KuToppens eget spisested. Her serveres kortreiste spesialiteter fra Sørlandet, som for eksempel lapskaus, kjøttkaker, viltburger og pølser fra slakter Jens Eide.

 

 

 

Bli kjent med karakterene på KuToppen

Hvem er Bærnt, Elge, Klara, Chickolina og de andre på KuToppen? Her kan du bli kjent med dem.

Lokalmat på Setra

KuToppens eget spisested, Setra, serverer kortreiste spesialiteter fra Sørlandet, som for eksempel lapskaus, komper og vilthamburgere.

Underholdning og aktiviteter på KuToppen

Mosks Traktorbane

Mosks traktorbane

Tenk å få lov til å kjøre traktor helt på egen hånd! På KuToppen i Dyreparken kan alle uansett alder få kjøre en tur i Mosks traktorbane.

Aktivitetshuset på KuToppen

I hovedhuset på KuToppen kan de minste barna få utfolde seg på mange plan. Her er bl.a. et trommesett hvor man kan slå alt man orker, og så er det en kjempekul rutsjebane som går gjennom to etasjer.

Matopplevelser på KuToppen