Kaptein Sabeltann Forestilling

Sommeren 2016 ble kveldsforestillingen Kaptein Sabeltann og Den Forheksede Øya raskt utsolgt. Skaff deg billetter i god tid og gled deg til en uforglemmelig sjørørvernatt...

Hakkebakkeskogen

En tur med tribunetoget i Hakkebakkeskogen er rett og slett magisk. Hakkebakkeskogen er en fantastisk opplevelse og en attraksjon helt ulik alle andre.

Kardemomme by

Har du husket å vaske ørene dine? Da kan du trygt besøke Kardemomme by. Like sjarmerende her som i Thorbjørn Egner sine bøker. Men følg med, for både røverne og tante Sofie kan plutselig dukke opp!

Dyrepresentasjoner

Har du sett en gepard løpe fra 0 til 100 km/t i jakten på et bytte? Eller har du hørt løvene snerre når de kjemper om neste måltid? Hver dag, hele året kan du oppleve dyrepresentasjoner flere steder i Parken.

Badeattraksjoner

Badelandet er en hel øy med badegøy! Her finner du en rekke sklier for store og små, alt fra den skumle Haisann til den raske SuperSpeed - og ikke mindre enn 12 bassenger!

KuToppen

Bondegårdsferie er alltid stas! KuToppen er Dyreparken sin egen bondegård. Det er her du koser med sauer, kjører traktor, klapper kuer og kjøper kortreist og tradisjonsrik mat.

X