Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Sjøslaget på Grashavet

Lad kanonene og gjør deg klar til et ramsalt sjøslag på Grashavet!

Kampen om hvem som får gå ombord i Den Sorte Dame har aldri vært tøffere! Som sjørøveraspiranter må det graves om kapp etter gull for å finne ut hvem som blir Kaptein Sabeltanns stolte mannskap, og hvem som ender opp som Grevens Gribber!

I sjørøverlandsbyen Abra Havn gjemmer det seg både skjulte skattekister, “våpen” og store fordeler for smarte og nysjerrige sjørøvere, noe som blir særdeles avgjørende før det store sjøslaget på Grashavet! 

Lad kanonene og fyr løs! Sjøslaget på Grashavet får frem din indre sjørøver – i en våt og heftig batalje hvor det gjelder å senke dine motstandere! Det hele avgjøres tilslutt i den store plankeduellen; Hvem ender tilslutt som haimat i Grashavet, og hvem står igjen som ekte sjørøvere og kan åpne skattekisten og feire hemningsløst foran slukørede landkrabber?

Sjørøvergilde
Etter sjøslaget inviteres du inn på sjørøverkroa Den Sorte Mann i Abra Havn, hvor det er dekket og duket for et heidundrende og smakfullt sjørøvergilde! Enten for å feire seieren eller drukne sine sorger! 

Booke aktivitet eller teambuilding?