Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Sabotøren

Hvis bare alle hadde hatt gode hensikter hadde oppdragene vært lette å løse… I Sabotøren kan du kun stole på deg selv!

Dyreparken event, Sabotøren
Når noe er for godt til å være sant, så er det faktisk akkurat det.

Aktivitet: Sabotøren

KLAR – FERDIG – GÅ!
Startskuddet går, og alle på laget ditt jobber så hardt de kan for å bli første lag som løser oppdragene for å vinne premien. Eller… vent litt,  jobber faktisk alle så hardt de kan? Mistaken brer seg, og selv om du gjør alt for å klare oppdraget virker det plutselig helt umulig. Hva er det som foregår? Så går det opp for deg; Vedkommende har klart det igjen…. stukket kjepper i hjulene på oppløpssiden og spolert oppdraget;  Sabotøren!

Dyreparken event, Sabotøren
Sannhetens øyeblikk...

Kan du stole på lagkameratene dine?

I sabotøren holder det ikke å slå dine motstandere, men her må du også være obs på forræderen på ditt eget lag. Her kjemper dere øye for øye og tann for tann mot dine motstandere. Her gjelder det ikke bare å vinne, men også om å holde et våkent øye med sine egne lagspillere, for en av dem har betydelig skumlere hensikter enn andre.

På hvert lag finnes det en sabotør, og sammen utgjør disse et utfordrerlag som gjør alt for å sinke, ødelegge, forvirre og forkludre oppdragene for resten av gruppen. Men oppdraget er hemmelig og Sabotøren må jobbe smart, og aldri avsløre sin identitet.

Dyreparken event, Sabotøren
En teambuilding utenom det vanlige

Er dere klare for en spennende utfordring?

Hva skjer når du selv blir anklaget for å ikke gjøre ditt beste og blir stemplet som mistenkt? Eller er det du som setter ut anklager, for å plante mistake hos andre? Til slutt har du kun én du kan stole på: Deg selv!

Hvilket lag vinner flest dueller- og hvem i gruppen klarer å finne ut av hvem sabotøren er? Sabotøren er en konkurranse som passer ypperlig for teambuilding med dine kollegaer eller sosiale tilstelninger med dine venner. 

Kombiner Sabotøren med en av våre smakfulle og tematiserte matopplevelser, tilhørende god drikke og premiering av beste lag.

Booke aktivitet og teambuilding?