Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Sabotøren

Hvis bare alle hadde hatt gode hensikter hadde oppdragene vært lette å løse… I Sabotøren kan du kun stole på deg selv!

Dyreparken event, Sabotøren
Når noe er for godt til å være sant, så er det faktisk akkurat det.

Aktivitet: Sabotøren

KLAR – FERDIG – GÅ!
Startskuddet går, og alle på laget ditt jobber så hardt de kan for å bli første lag som løser oppdragene for å vinne premien. Eller… vent litt,  jobber faktisk alle så hardt de kan? Mistaken brer seg, og selv om du gjør alt for å klare oppdraget virker det plutselig helt umulig. Hva er det som foregår? Så går det opp for deg; Vedkommende har klart det igjen…. stukket kjepper i hjulene på oppløpssiden og spolert oppdraget;  Sabotøren!

Dyreparken event, Sabotøren

Oppdragene foregår til lands, til vanns og i lufta med, og dere kjemper øye for øye og tann for tann mot dine motstanderlag. Ikke bare gjelder det å komme først i mål og vinne, men det gjelder også å holde et våkent øye med sine egne lagspillere, for en av dem har betydelig skumlere hensikter enn andre.

På hvert lag finnes det en sabotør, og sammen utgjør disse et utfordrerlag som gjør alt for å sinke, ødelegge, forvirre og forkludre oppdragene for resten av gruppen. Men oppdraget er hemmelig og Sabotøren må jobbe smart, og aldri avsløre sin identitet.

Dyreparken event, Sabotøren

Hva skjer når du selv blir anklaget for å ikke gjøre ditt beste og blir stemplet som mistenkt? Eller er det du som setter ut anklager, for å plante mistake hos andre? Til slutt har du kun én du kan stole på: Deg selv!

Hvilket lag vinner flest og dueller og har mest gullpenger til slutt – og hvem i gruppen har faktisk klart å finne ut av hvem sabotøren er og klarer å stoppe vedkommede?

Kombiner Sabotøren med en av våre smakfulle og tematiserte matopplevelser, tilhørende godt drikke og premiering av beste etterforsker.

Booke aktivitet og teambuilding?