Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Den store gårdskampen

Finn frem din indre bonde eller budeie!

Hvem har vel ikke sittet foran tv-en sin, sett på byfolk som prøver å være bønder, ledd håndlig og sagt: “Det der kan jeg gjøre mye bedre!”. Vel…

NÅ kan du endelig delta i Den Store Gårdskampen på KuToppen, uten frykt for å komme i sladrepressen i ettertid!

Kvess ljåen med brynjet og gjør deg klar til en sylskarp gårdsduell hvor du sammen med laget ditt må yte ditt aller beste for å slå motstanderne.

I Den Store Gårdskampen møter dere både kjente og mindre kjente oppgaver innenfor gårdsdrift, og sammen med KuToppens egen bonde og budeie må dere bruke bruke alt dere har av kunnskap, krefter, evner og ferdigheter for å lykkes i oppdragene.

Det optimale laget består av folk med kunnskap, styrke, smidighet, kløkt, presisjon, galskap, humor og gode kommunikasjonsevner – så velg dine medspillere med største omhu.

Etter intense dueller på gårdsplassen gjenstår det tilslutt kun to lag i den store finalen… Hvem går seirende ut av den aller siste og avgjørende duellen og kan titulere seg som Gårdsmestere?

LÅVEFEST?
Gjør kvelden på KuToppen helt komplett – og tilbring resten av kvelden på Låven!  Langbordene dekkes, trauene fylles opp med bondekost og krusene toppes med skummende drikke. Godt skjult bak høyballer og melkespann gjør Låvebandet seg klar på scenen for kveldens gårdskonsert. Les mer om Låvefest her.

Booke aktivitet og teambuilding?