Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Den store gårdskampen

Ta tak i høygaffelen og ljåen slik at du her kan knuse dine kollegaer i en heftig og innholdrsrik gårdskamp. Gjennom denne intense og engasjerende konkurransen skal du og laget ditt jobbe dere gjennom fysiske og mentale prøvelser, slik at dere til slutt kan heve trofeet som de beste bøndene på arbeidsplassen din.

Aktivitet: Den store gårdskampen

Hvem har vel ikke sittet foran tv-en sin, sett på byfolk som prøver å være bønder, ledd håndlig og sagt: “Det der kan jeg gjøre mye bedre!”. Vel…

NÅ kan du endelig delta i Den Store Gårdskampen på KuToppen, uten frykt for å komme i sladrepressen i ettertid!

Kvess ljåen med brynjet og gjør deg klar til en sylskarp gårdsduell hvor du sammen med laget ditt må yte ditt aller beste for å slå motstanderne.

I Den Store Gårdskampen møter dere både kjente og mindre kjente oppgaver innenfor gårdsdrift, og her kan du og dine kollegaer bruke alt dere har av kunnskap, krefter, evner og ferdigheter for å lykkes i oppdragene.

Det optimale laget består av folk med kunnskap, styrke, smidighet, kløkt, presisjon, galskap, humor og gode kommunikasjonsevner – så velg dine medspillere med største omhu.

Etter intense dueller på gårdsplassen gjenstår det tilslutt kun to lag i den store finalen… Hvem går seirende ut av den aller siste og avgjørende duellen og kan titulere seg som Gårdsmestere?

Booke aktivitet og teambuilding?