Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 20. juni

Fra 20. juni til høstferien.

Se åpningstider og priser

2004

Lalo (Foto: DSCF5829)

Hils på sjøløvene: Jenta som vant en konkurranse i 2004 var så heldig å få hilse på sjøløven Lalo – bokstavelig talt.

Sol og Matu (Foto: DSCF8914)

Orangutangene Sol og Matu sjarmerer Dyreparkens gjester. De to orangutangene er årets dyrenyhet, og de kan ta i bruk et stort og flott område, et bygg i indonesiskinspirert stil sammen med en stor friluftsøy.

45 skattekister (Uten foto)

Sommeren 2004 samler turister fra hele landet gullmynter på Sørlandet. Kampanjen ”Piratsommer på Sørlandet”, som Dyreparken har tatt initiativet til, og som nesten hele turistnæringen i landsdelen deltar i, skal lokke flere turister til Sørlandet. 45 skattekister blir plassert rundt på hele Sørlandet. De som samler flest mynter og sender inn det beste slagordet for Sørlandet er med i konkurransen om fine premier.

Beste nettside (Uten foto)

Dyreparkens nettside blir av TV2 Nettavisen kåret til ”Norges beste nettside for barn”. Juryen på 30 internetteksperter plasserer også nettsiden på 34. plass over Norges beste nettsider, uavhengig av kategori.

Dyreparken Magasinet (Foto: cover 01.04.orig)

Husker du Dyreparken-magasinet? Magasinet ble lansert i 2004 og kom ut med seks nummer årlig, fram til 2006.

Odd Nordstoga (Foto: DSCF8746)

Odd Nordstoga: Hvis været spiller på lag, finnes det knapt noe annet sted som er så stemningsfullt som Kjuttaviga. Her har mange konserter blitt arrangert i årenes løp, som her med Odd Nordstoga i 2003.

Sabeltann-symfoni (Uten foto)

Kristiansand symfoniorkester framførte i 2004 en symfonikonsert som ingen andre noen tidligere hadde forsøkt seg på, nemlig en Kaptein Sabeltann-symfoni. Orkesteret fremførte sine egne tokmninger av bl.a. «Pinkys sang» og «Jeg kommer alltid tilbake» og dirigenten stilte selvsagt i Kaptein Sabeltann-hatt.

Tiger til tannlegen (Foto: 4498 tigertann)

Tigeren Ulysses må rotfylle to av hjørnetennene  sine, hos tannlege Tor Erling Jahnsen. Summen av rotfyllingsspisser som brukes tilsvarer antallet som brukes på 83 voksne mennesker.