Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 20. juni

Fra 20. juni til høstferien.

Se åpningstider og priser

1995

Antilla (Foto: D.525.brosjyre.14)

”Antilla” er navnet på et sjørøverskuespill som settes opp sommeren 1995, med Brit  Elisabeth Haagensli i hovedrollen som sjørøveren Antilla. Stykket er en erstatning for Kaptein Sabeltann, som dette året har flagget ut og spilles i Asker. Antilla fikk bare leve èn sesong, for Kaptein Sabeltann kom ”hjem” igjen året etter.

Kaptein GullGlitter (Foto: C.011.gullgitter)

Kaptein GullGlitter: En annen nyvinning på underholdningsfronten sommeren 1995 er Kaptein GullGlitter. Foreldre røves og barn blir redde.

Braathens introduksjon (Uten foto)

I 1995 kommer Per G. Braathen for første gang inn i styret i Dyreparken. Han representerer Statens nærings- og distriktsutviklingsfond (SND). Etter en offensiv tilstedeværelse og strategisk satsing kjøper han opp aksjer i Dyreparken. I 1998 har han sikret seg nesten 40 prosent og i 2006 har han 98,8 prosent av aksjene.

Storfuglanlegg (Uten foto)

Storfuglanlegg åpnes ved Villmarkshytta.

Simulator (Foto: D.538.perm.A)

Simulator var en av årets nyheter i 1995. Den var veldig dyr og veldig rød. Og den gjorde nytten sin i over ti år.

Elektrisk gaupe (Foto: D.571.gauperommer)

Elektrisk gaupe: To år etter at det nye gaupeanlegget ble tatt i bruk, klarer en av gaupene på forunderlig vis å klatre over det strømførende gjerdet som har en spenning på 9000 volt. Pelsrester på bakken utenfor vitner om at den har overlevd. En måned senere blir den funnet.