Våre dyr

I Dyreparken har vi 127 forskjellige dyrearter fra hele verden, og totalt 650 individer. Noen av dem får du komme så tett på at du kan klappe dem. Andre bør du helst betrakte på avstand.

Les mer Se i kartet

Dyrepresentasjoner

Hver dag kan du oppleve dyrepresentasjoner flere steder i Parken. Se i aktivitetskalenderen hvilke dyrepresentasjoner som er i dag.

Les mer Se i kartet

Underholdning

Dyreparken er Norges største teaterscene hver sommer, med sang, dans og musikk på små og store scener. Her kan du møte alle dine helter i levende live, Kaptein Sabeltann, Langemann, Klatremus, Mikkel Rev tante Sofie for å nevne noen. Du kan oppleve gateteater, skuteteater, togteater og teater fra scenen. Vi spiller der vi kan spille, og vi lover å ta oss tid til både en klem og en prat.

Les mer Se i kartet

Kveldsforestillinger

I tillegg til kveldsforestillingen Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels skatt presenterer Dyreparken familieforestillingen Sirkus Jesper, der røveren fra Kardemomme by inviterer små og store til sitt elleville og spektakulære sirkus.

Les mer Se i kartet

Våre aktiviteter

Når du har sett aper som slenger seg i lianer, tigre som klatrer og geitekillinger som spretter – da får du kanskje lyst til å utfolde deg litt selv også? Blant alle våre aktiviteter finner du f.eks. JungelBob, tømmerrenna Nilen, Julius jungelløype, bilbane, minitog og mye, mye mer.

Les mer Se i kartet

Badeattraksjoner

Badelandet er en hel øy med badegøy - og masse badeattraksjoner for store og små! Her finner du en rekke sklier - og mange bassenger! Badelandets innendørsanlegg har åpent hver dag til og med høstferien. 

Les mer
X