Våre dyr

I Dyreparken møter du 135 forskjellige dyrearter fra hele verden - og over 700 individer. Noen av dem får du komme så tett på at du kan klappe dem. Andre bør du helst betrakte på avstand.

Les mer Se i kartet

Våre dyrepresentasjoner

Har du sett en gepard løpe fra 0 til 100 km/t i jakten på et bytte? Eller har du hørt løvene snerre når de kjemper om neste måltid? Hver dag, hele året kan du oppleve dyrepresentasjoner flere steder i Parken.

Les mer Se i kartet

Underholdning

Om sommeren er Dyreparken Norges største teaterscene. Gjennom hele dagen treffer du favorittene i levende live: Kaptein Sabeltann, Langemann, Klatremus, tante Sofie og alle de andre. Små og store skuespill, improvisasjon – og noen ganger mulighet for klem og en prat.

Les mer Se i kartet

Kveldsforestillinger

Den følelsen - når Den Sorte Dame glir inn i Kjuttaviga, flammene blåses mot nattehimmelen og Kaptein Sabeltann går i land, det er sommeren på sitt beste. I tillegg til kveldsforestillingen Kaptein Sabeltann kan Dyreparken presentere Sirkus Jesper med sirkusdirektør Jesper i fri dressur.

Les mer Se i kartet

Våre aktiviteter

Når du har sett aper som slenger seg i lianer, tigre som klatrer og geitekillinger som spretter – da får du kanskje lyst til å utfolde deg litt selv også? Heldigvis har vi JungelBob, tømmerrenna Nilen, storslegga Dreggen, hinderløye, lekepark og mye, mye mer.

Les mer Se i kartet

Våre besøkshus

Tenk å komme hjem til tante Sofie og få prøvespille pianoet til Kamomilla! Eller kunne gå helt inn i Kaptein Sabeltanns Skattkammer? Dyreparken har flere hus som står åpne gjennom hele året. Velkommen inn!

Les mer Se i kartet

Badeattraksjoner

Badelandets innendørsanlegg åpner lørdag 8. april 2017. Badelandet er en hel øy med badegøy! Her finner du en rekke sklier for store og små, alt fra den skumle Haisann til den raske SuperSpeed - og ikke mindre enn 12 bassenger!

Les mer Se i kartet