Våre dyr

I Dyreparken møter du 125 forskjellige dyrearter fra hele verden - og over 700 individer. Noen av dem får du komme så tett på at du kan klappe dem. Andre bør du helst betrakte på avstand.

Les mer Se i kartet

Våre dyrepresentasjoner

Har du sett en gepard løpe fra 0 til 100 km/t i jakten på et bytte? Eller har du hørt løvene snerre når de kjemper om neste måltid? Hver dag kan du oppleve dyrepresentasjoner flere steder i Parken. Se i aktivitetskalenderen hvilke dyrepresentasjoner som er i dag.

Les mer Se i kartet

Underholdning

Om sommeren er Dyreparken Norges største teaterscene. Gjennom hele dagen treffer du favorittene i levende live: Kaptein Sabeltann, Langemann, Klatremus, tante Sofie og alle de andre. Små og store skuespill, improvisasjon – og noen ganger mulighet for klem og en prat.

Les mer Se i kartet

Kveldsforestillinger 2018

Den følelsen - når Den Sorte Dame glir inn i Kjuttaviga, flammene blåses mot nattehimmelen og Kaptein Sabeltann går i land, det er sommeren på sitt beste. I tillegg til kveldsforestillingen Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels skatt kan Dyreparken presentere Sirkus Jesper med en sirkusdirektør i fri dressur.

Det er mye å glede seg til sommeren 2018!

Les mer Se i kartet

Våre aktiviteter

Når du har sett aper som slenger seg i lianer, tigre som klatrer og geitekillinger som spretter – da får du kanskje lyst til å utfolde deg litt selv også? Blant alle våre aktiviteter finner du f.eks. JungelBob, tømmerrenna Nilen, Julius jungelløype, bilbane, minitog og mye, mye mer.

Les mer Se i kartet

Badeattraksjoner

Badelandet er en hel øy med badegøy! Her finner du en rekke sklier for store og små, alt fra den skumle Haisann til den raske SuperSpeed - og ikke mindre enn 12 bassenger!

Les mer Se i kartet
X