Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 27. mars til 17. okt.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

365 dager med opplevelser

Tenk å kunne smyge seg inn i en verden av opplevelser, akkurat når du måtte ønske, hver eneste dag hele året.

Akkurat sånn er det å ha årskort i Dyreparken. Frihet til å velge, frihet til å oppleve, leke, løpe, eller stoppe opp og kikke. På snutene som søker deg, på blikkene eller på de våryre hoppene ute på savannen. Lettkledd og barbent opp til KuToppen om sommeren, eller knaking under støvlettene på vinterstid.

I Dyreparken har vi pakket inn alle verdensdeler så du kan pakke dem opp igjen. Du og de som du er glad i kan komme igjen og igjen, akkurat når det passer dere. Kanskje droppe middagen en onsdag og spise her. Kanskje ta med badetøyet en maidag og se regnet plaske ute, mens barna plasker inne, i varme bassenger i Badelandet.

Har du betalt én gang, kan du nyte alle opplevelsene på lang, lang rekke. Det koster ikke noe å bli med sjørøverskuta, eller å se på opptrinn i Kaptein Sabeltanns Verden. Det er helt gratis å ta toget gjennom Hakkebakkeskogen. Vi har bilbane og togbane og traktorbane for de minste, bob-bane for to og tømmerrenne for fire. Du kan egentlig ta alt – uten å betale ekstra for noe.

Barn/aldersgrense: Hver enkelt årskortholder skal ha sitt eget personlige årskort, og dette gjelder også for barn under 3 år. Ved kjøp av årskort før dagen barnet fyller 3 år får barnet gratis årskort ut året.

Badelandet har åpent hver dag fra påske t.o.m. høstferien. Kjøper du årskort til begge parker (Dyreparken og Badelandet) kan du benytte begge parkene så mye du ønsker i denne perioden.

Det er en uendelighet av muligheter – året rundt – i Dyreparken. Er det noe å vente på?