Overnatting

Dyreparken tilbyr to ulike overnattingssteder: sjørøverhotellet Abra Havn og Kardemomme by. Vi formidler også en rekke andre overnattingsmuligheter på Sørlandet.

Overnatting i Abra Havn

Abra Havn er et tematisert overnattingstilbud basert på Kaptein Sabeltanns univers. Her kan dere bo i Langemanns hus, i Pelle og Pysas hus eller i husene til mange andre figurer fra Kaptein Sabeltanns univers.

Som eneste overnattingssted kan Abra Havn tilby rabatt på kombibilletter til Dyreparken og Badelandet.

Les mer om overnatting i Abra Havn

 

Overnatting i Kardemomme by

Åtte av de 33 husene i Kardemomme by leies ut i perioden 1. mai - 31. oktober. Her bor dere midt i eventyret. Velg mellom 5-mannshus, 7-mannshus eller 12-mannshus. Aktivitetsnivået varierer innenfor de enkelte sesongene. For å være sikker på når det er skuespillere til stede, se Aktivitetskalenderen. 

Les mer om overnatting i Kardemomme by

NB: Årskortholdere har halv pris på overnatting i oktober. Bestilles via Dyreparken Booking. Tilbudet inkluderer ikke billetter til Dyreparken.

 

Overnatting andre steder på Sørlandet

I tillegg til overnattingsstedene nevnt over kan du også velge mellom en rekke hoteller, campingplasser og gårdsturisme-steder på Sørlandet gjennom Dyreparken Sørlandsovernatting. 

Les mer om Dyreparken Sørlandsovernatting

Trenger du hjelp?

Vi bruker cookies! Det gjør at vi kan måle trafikk og tilpasse innhold for at du skal få en best mulig opplevelse på dyreparken.no.

Les mer