Overnatting

Dyreparken tilbyr to ulike overnattingssteder: Abra Havn og Kardemomme by. Vi formidler også en en rekke andre overnattingsmuligheter på Sørlandet.

Overnatting i Abra Havn

Abra Havn er et tematisert overnattingstilbud basert på Kaptein Sabeltanns univers. Her kan dere bo i Langemanns hus, i Pelle og Pysas hus eller i husene til mange andre figurer fra Kaptein Sabeltanns univers.

Som eneste overnattingssted kan Abra Havn tilby rabatt på kombibilletter til Dyreparken og Badelandet.

Rabatten for kombibilletter er for 2015:

- 2 dager til prisen av 1

- 3 dager til prisen av 2

- 4 dager til prisen av 3

Rabatten blir automatisk fratrukket når du bestiller overnatting og inngangsbilletter samtidig. Alternativt kan kombibillettene kjøpes i resepsjonen i Abra Havn ved ankomst.

 

Les mer om overnatting i Abra Havn

 

Overnatting i Kardemomme by

Åtte av de 33 husene i Kardemomme by leies ut i perioden 1. mai - 31. oktober. Her bor dere midt i eventyret. Velg mellom 5-mannshus, 7-mannshus eller 12-mannshus. Aktivitetsnivået varierer innenfor de enkelte sesongene. For å være sikker på når det er skuespillere til stede, se Aktivitetskalenderen. 

Les mer om overnatting i Kardemomme by

NB: Årskortholdere har halv pris på overnatting i oktober. Bestilles via Dyreparken Booking. Tilbudet inkluderer ikke billetter til Dyreparken.

 

Overnatting andre steder på Sørlandet

I tillegg til overnattingsstedene nevnt over kan du også velge mellom en rekke hoteller, campingplasser og gårdsturisme-steder på Sørlandet. 

Les mer om overnatting på Sørlandet

Trenger du hjelp?

Vi bruker cookies! Det gjør at vi kan måle trafikk og tilpasse innhold for at du skal få en best mulig opplevelse på dyreparken.no.

Les mer