Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 20. juni

Fra 20. juni til høstferien.

Se åpningstider og priser

Vinterferie

Denne uken (uke 9) er det vinterferie og ekstra gøy i Dyreparken! Her kan du oppleve løvene som leker, utforske aktivitetene som er åpne og velge mellom mange ulike dyrepresentasjoner. Vil du oppleve mest bør du overnatte på Dyreparken Hotell!

Vinterferien i Dyreparken en helt spesiell opplevelse. Tempoet er roligere enn på sommeren, men vi har flere aktiviteter åpne – og i tillegg supre overnattingsmuligheter.

Hver dag i vinterferien er det flere dyrepresentasjoner, og i tillegg er en rekke aktiviteter åpne, f. eks. Bilbanen, JungelBob, karusellen i Afrika, Julius Jungelløype og bålbrenning ved lavvoen.

I Kardemomme by kan du utforske tårnet til Tobias, stikke innom politistasjonen og tante Sofies hus. I Kaptein Sabeltanns Verden bør du få med deg et besøk i Pinky og Sunnivas Ildprøver. Midt på dagen er det fint å ta en rast og samles rundt bålet på bålplassen i Nordisk Villmark. Her kan dere nyte litt mat og drikke før turen går videre.

Bor du på Dyreparken Hotell i løpet av vinterferien, får du en spesiell frokostopplevelse og du kan også bli med på en helt spesiell kveldsvandring med Team Safari.

Pakke med overnatting og billetter

I år kan du glede deg til utvidet og spennende program for alle våre gjester på hotellet. Pris fra kun 639,- per person inkludet overnatting, safarifrokost, kveldssafari og inngangsbilletter til Dyreparken! Inngangbilletter til Dyreparken er inkludert, og kan du vente deg flere helt spesielle opplevelse i vinterferien.

Se innholdet i pakken

Dette er åpent i vinterferien

Julius jungelløype

Julius jungelløype

Julius jungelløype er en 300 meter lang aktivitetsløype. En kjempefin aktivitet for hele familien.

Bålbrenning ved lavvoen

Bålbrenning ved lavvoen

Bålbrenning ved lavvoen i Nordisk Villmark. Her, helt innerst i Dyreparken kan du sitte ned på en benk og samle familien rundt bålet til en rolig stund.

Karusell i Afrika

Karusell i Afrika

Nostalgisk gammeldags karusell. Dette er en kjempefin aktivitet for de minste. Karusellen som står i Kardemomme by i sommerhalvåret flyttes til Afrika-området om vinteren.

JungelBob

JungelBob

JungelBob er en kjempekul bob-bane. Her sitter dere to og to på kjelker som renner i stor fart ned en bob-bane. Du har full kontroll på fart og brems, men det kiler godt i magen når du slipper opp i de bratteste svingene.

Klatrefjellet

Klatrefjellet

Stort og flott klatrefjell for store og små. Mister du taket, sklir du bare ned, og kan starte på nytt.

Bilbanen

Bilbanen

Elektriske minibiler som kjører tur-retur Norge/Danmark, via fergen Superspeed, og er også en snartur innom Sverige.

Pinky og Sunnivas Ildprøver

En aktivitetsløype for barn inne i Borgen. Her har Pinky og Sunniva øvet seg på å bli ekte sjørøvere. Nå kan du også forsøke om du klarer alle hinderne.

Dyrepresentasjoner i vinterferien

Åpne besøkshus i vinterferien

Edvards Hus

Edvards Hus er et lite minimuseum over tidligere adm. dir. Edvard Moseids liv og virke i og for Dyreparken.

Aktivitetshuset på KuToppen

I hovedhuset på KuToppen kan de minste barna få utfolde seg på mange plan. Her er bl.a. et trommesett hvor man kan slå alt man orker, og så er det en kjempekul rutsjebane som går gjennom to etasjer.

Brannstasjonen

Brannstasjonen i Kardemomme by

Brannstasjonen i Kardemomme by er et hus som er åpent store deler av året. Her kan du komme inn og sjekke om brannslokkingsutstyret er klart.

Tårnet i Kardemomme by

Besøk Tobias sitt tårn i Kardemomme by. Her kan du se hvordan Tobias bor, og du kan også gå opp alle trappene for å komme til toppen av tårnet hans. Her har du god utsikt over hele byen.

Kaptein Sabeltanns Smokkarium

Det er aldri lett å skilles fra det kjæreste man har. Men da er det kanskje en trøst at Kongen på Havet har et eget Smokkarium.

Tante Sofies hus

Tante Sofies hus

I Kardemomme by kan du besøke tante Sofies hus. Her kan du se hvordan hun har det inne i huset sitt. Og her er det ikke veldig rotete, for å si det sånn…

Politistasjonen

Politistasjonen

Besøk politistasjonen i Kardemomme by. Her kan du se hvordan politimester Bastian har det når han er på jobb – og du kan også ta en titt inn i arresten.

Bevaringshuset

Bevaringshuset Dyrenes verden

I Bevaringshuset kan du lære mer om utrydningstruede dyrearter. Det bor også to utrydningstruede dyrearter her: Rød panda og Norges mest truede dyreart, damfrosken.