Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 20. juni

Fra 20. juni til høstferien.

Se åpningstider og priser

Spørsmåm om overnatting i Abra Havn

Her kan det komme en ingress

Vanlige spørsmål fra gjester som vil overnatte i Abra Havn

For booking: Tlf. 970 59 700 (tast 2).

Det er gratis parkering for boende gjester i Abra Havn. Dette gjelder på oppmerkede P-plasser fra ankomst og frem til utsjekkstidspunkt på avreisedag.

I sommersesongen 22. juni t.o.m 4. august trenger dere parkeringsbevis for å stå på våre plasser. Dette får dere i resepsjonen ved ankomst. Dere trenger da ikke kjøpe dette på forhånd.

Dersom dere skal i Dyreparken på avreisedagen i denne perioden kan dette parkeringsbeviset også brukes på Dyreparkens parkeringsplasser.

Abra-Havn_Kart2018-Print_1.jpg

Kommer du med bil?
14 kilometer øst for Kristiansand sentrum. Følg skiltene mot Dyreparken / Høvåg øst og IKEA for å komme til Abra Havn. Avkjøring nr. 87 fra E 18. Gode parkeringsmuligheter like utenfor inngangsporten til sjørøverhotellet Abra Havn.
GPS-koordinater: 58°11’18.8″ 8°09’04.7″

Kommer du med tog? 
Gå av på Kristiansand stasjon. Like ved finner du både taxiholdeplass og rutebilstasjon. Se rutetider på www.nsb.no.

Kommer du med buss?

  • Buss fra Kristiansand sentrum: Ta rute M1 eller 01. Se rutetider på www.akt.no.
  • Buss fra Oslo og Stavanger: Bussene stopper ved Dyreparken. Se rutetider på www.akt.no.
  • Buss fra Arendal: Buss nr. 100 stopper ved Dyreparken. Retur fra Travparken/Scandic Sørlandet. Se rutetider på www.akt.no.

Kommer du med fly?
Fra Kristiansand lufthavn, Kjevik tar du buss eller taxi til Abra Havn. Ca 11 km.

Avstand fra Dyreparken
Fra Abra Havn tar det ca. 8 – 10 minutter å gå til Dyreparkens hovedinngang.

Å bo i Abra Havn skal være noe små og store skal glede seg til, og mange har store forventninger til å bo i verdens sjørøverhovedstad.
Det er alltid sjørøvere til stede i Abra Havn i følgende perioder:
• I helger (fredag kveld t.o.m. søndag morgen) fra påskeferien t.o.m. høstferien.
• I ferier.
• I perioden 29. mai tom 18. august.
Selv om Kaptein Sabeltann er Abra Havn sin høye beskytter, er det viktig å understreke at Abra Havn aldri gir løfter om at Selveste Kaptein Sabeltann dukker opp under oppholdet. Men hold utkikk, og vær på vakt! En av Kaptein Sabeltanns menn kan fort dukke opp når en ny sjørøverdag starter i Abra Havn.

Plassen kan benyttes frem til utsjekkstidspunkt på avreisedag. Du trenger parkeringsbevis (utleveres ved innsjekk). Dersom du skal i Dyreparken på avreisedagen, benytter du samme beviset på Dyreparkens egen parkering.

I resepsjonen finner du en liten kiosk der du kan handle snacks og suvenirer hele døgnet (kun kortbetaling om natten). Vi har også et begrenset utvalg av pålegg, juice etc. Utvalget varierer etter sesong.

Info om sjørøverlandsbyen: Her kan du lese mer om sjørøverlandsbyen Abra Havn.

Max. antall
I Abra Havn kan man bo opptil åtte voksne og barn + opptil to barn 0-2 år i babyseng. (Unntak er toroms sjørøverkåk, der det kun er mulig å ha med ett barn 0-2 år). Er dere flere, kan vi anbefale Kardemomme by, hvor man kan bo opptil 12 voksne og barn + opptil ett barn 0-2 i babyseng i hvert hus, i tillegg til antall sengeplasser.

NB! I bookingen er det en begrensning på å booke opp til 3 leiligheter samtidig. Skal man ha flere, må det gjøres i flere bestillinger.

NB: Kjæledyr forbudt
Det er ikke lov å ta med kjæledyr inn i leilighetene.

Vilkår
Sett deg gjerne inn i våre Kjøps- og avbestillingsvilkår.

Gruppebooking
Kontakt oss på telefon 97 05 97 00 (tast 2 deretter 1) – eller send en epost til post@dyreparken.no.

Åpningstider og aktivitetsnivå
Dyreparken har åpent hver dag hele året. Åpningstid og hva som er åpent vil variere ut fra prisnivå – dette gjelder også hvorvidt det er skuespillere på plass i Kardemomme by og Kaptein Sabeltanns Verden, og når toget går i Hakkebakkeskogen. Sjekk aktivitetskalenderen for Dyreparken for å se hva som skjer de dagene dere planlegger å besøke oss.

I Abra Havn: Sjørøverkroa Den Sorte Mann (ikke døgnåpen):
Sjørøverkroa Den Sorte Mann ligger like ved siden av resepsjonen. Her får du kjøpt ferske brød og rundstykker, diverse pålegg, samt frokostbuffé, pizzabuffé og middagsbuffé. Barnemat har vi også – dette er gratis for boende gjester.
NB: Sjørøverkroa Den Sorte Mann er ikke døgnåpen. I skoleferien har kroa åpent til kl 21.30, men det er kortere åpningstid vår og høst.

I Abra Havn: Resepsjonskiosken (døgnåpen):
I resepsjonskiosken kan man få kjøpt brød, pålegg, samt enkle middagsretter som kan tilberedes med utstyret du har tilgjengelig på kjøkkenet i sjørøverkåken. Her får du også toalettartikler og bleier.

Utenfor Abra Havn
Det finnes en rekke serveringssteder og dagligvarebutikker på Sørlandssenteret og i Sørlandsparken, ca 1,5 kilometer fra Abra Havn. Du kan også kjøpe mat på Dyreparken Hotell som serverer både frokost og middag hver dag.

Dette er inkludert i sjørøverkåken

Sengetøy og håndklær: Sengetøy og håndklær er inkludert til alle over 3 år som bor i sjørøverkåken. Det vil bli redd opp i alle underkøyer, men det blir lagt klar til overkøyer og sovesofa. Det er håndkleskift etter hver andre natt. NB: Det er ikke lov å ta med seg håndklær fra leiligheten til Badelandet.

Kjøkkenutstyr: Mikrobølgeovn, lite kjøleskap, kokeplater (ikke stekeovn) og vannkoker. Det er også presskanne til kaffe i alle kåker. I tillegg er det basisutstyr for matlaging, og servise til oppgitt antall sengeplasser + to.

Sluttrengjøring er inkludert i prisen. Leiligheten blir rengjort etter hver 2. natt.
Før du forlater sjørøverkåken vil vi gjerne at du:
A: Setter på oppvaskmaskinen (plassèr store middagstallerkener enten ut til sidene eller liggende i maskinen).
B: Legger avfall og søppel i søppeldunkene som finnes utenfor hver sjørøverkåk.
C: Tømme kjøle- og kjøkkenskap for matvarer før dere drar.

Gratis parkering: Det er gratis parkering for boende gjester i Abra Havn, utenfor hovedporten, på oppmerkede p-plasser. Plassen kan benyttes frem til utsjekkstidspunkt på avreisedag. Du trenger parkeringsbevis i skoleferien (utleveres ved innsjekk). Dersom du skal i Dyreparken på avreisedagen, benytter du samme beviset på Dyreparkens egen parkering.

Dette er ikke inkludert

Ekstra oppredning
Alle kåker (bortsett fra «toroms sjørøverkåk (2 senger)» har i tillegg til antall senger plass til opptil to personer over 3 år. Da enten på sovesofa eller dele seng med andre. Ekstra personer i kåken kan bestilles ved å ringe oss på tlf. 97 05 97 00. Dette koster kr. 300 per person per natt i juli måned, og kr. 200 per person per natt i månedene utenom dette. Personer på sovesofa inngår ikke i pakker. For dem gjelder vanlige priser på billetter til Dyreparken / Badelandet, samt forestillinger.

Babyseng er ikke inkludert: Men vi har barnesenger med dyne/pute/sengetøy til leie. Prisen varierer fra sesong til sesong. Dette kan du bestille når du booker hos oss.
Har du allerede booket overnatting og ønsker babyseng går du inn på Min side og finner bookingen din som inneholder overnattingen. Velg «Bestill tillegg her» og legg til babyseng. Merk at du kun får opp dette tilleggsvalget dersom et barn på 0-2 år er registrert i reservasjonen.

Inngangsbilletter til Dyreparken / Badelandet er ikke inkludert.
Unntakert er dersom du kjøper en pakke som inkluderer inngangsbilletter.

I skuldersesonger (påskeferie, weekender, langhelger m.m) vil det ofte finnes pakketilbud tilgjengelig som inkluderer både overnatting, kombibilletter og eventuelle forestillinger. Se «Våre pakker og Kampanjer» for mer informasjon.

Dette er en reell situasjon for vennepar eller storfamilier. Dersom dere vil bli naboer i Abra Havn, kan dere velge leilighet eller beliggenhet innenfor den bestilte huskategori ved å kontakte oss i etterkant av bestillingen. Dere kan også be om å få bo i en spesifikk leilighet eller å få en leilighet med spesiell plassering. Dersom dette er mulig innenfor den bestilte leilighetskategorien kan dette være mulig å ordne, mot et gebyr.
Kontakt: Ring tlf. 97 05 97 00 (tast 2) i etterkant av deres bestilling, hverdager mellom kl. 09.00 og 16.00.

Gebyr: Kr 295 per leilighet og betales ved bestilling.

NB: Siste frist for reservering av spesifikk leilighet/plassering er to uker før ankomstdato, og det er kun et begrenset antall leiligheter som kan reserveres på dato. Dersom dere gir beskjed om ønsker nær ankomst kan vi dessverre ikke garantere at ønsket blir oppfyllt.

Skal dere reservere plassering for flere familier, trenger vi bestillingsnumrene til alle. Det går ikke å oppgi kun navn.

Rabatten gjelder kun ved kjøp av pakker. Dersom du ønsker å kjøpe billetter til oppholdet i etterkant, anbefaler vi at du gjør dette på dyreparken.no, hvor du alltid sparer kr 50 per billett (fast nettrabatt).

Les mer på vår side for pakker og kampanjer.

I Abra Havn kan du arrangere kurs og konferanser i en ekte sjørøverlandsby. Vi har kapasitet for inntil 70 personer i vårt møterom, sengeplasser til over 750 gjester og en sjørøverby med boltreplass til flere tusen mennesker!

Tematiserte lokaler og sjarmerende omgivelser skaper en annerledes ramme rundt samlingen. Vi tilbyr kurs, konferanser og overnatting på sjørøverhotellet Abra Havn og kombiner gjerne fag med mat og moro – vi kan tilby helpensjon og en komplett opplevelse.

Konferansekrydder gjør opplevelsen hos oss unik. En frisk start på dagen med dyrebare minutter hos den sibirske tigeren? En tryllepause før frukten eller et fektekurs etter lunsj? Fag og latter utelukker ikke hverandre i Abra Havn og Dyreparken.

I Abra Havn bor alle standsmessig i egne leiligheter, alle med balkong/uteplass. Sjørøverkroa Den Sorte Mann sørger for god mat og drikke.

Les mer om kurs og konferanser i Abra Havn.

Kontakt:
konferanser@dyreparken.no