Brand Name

Velkommen inn i Spøkelseshuset og møt Kaptein Sabeltanns mørkeste mareritt
Spøkelseshuset finner du innerst i Kaptein Sabeltanns Verden.

Velkommen inn i Kaptein Sabeltanns mørkeste mareritt

Kaptein Sabeltanns mørkeste mareritt

Alle vet at Kaptein Sabeltann er den tøffeste sjørøveren på de syv hav, men til og med den fryktløse Kapteinen har noen drømmer som er av den uhyggelige sorten. Disse marerittene er nå samlet i Spøkelseshuset og her er et lite knippe av dem.

 • Video Thumbnail

  Greven av Gral

  Grals mektige hersker er både utspekulert og har mange trofaste (om enn ikke så lure) tjenere. Han gir Kaptein Sabeltann hard kamp om tittelen "Kongen på Havet".

 • Image Thumbnail

  Skalkens bysse

  Skalken i seg selv skremmer ingen, og spesielt ikke Kongen på Havet. Men Kapteinen blir likevel kvalm av å besøke byssa til skipskokken sin. Æææææsj, rotter!!!

 • Image Thumbnail

  Grusomme Gabriel

  Kaptein Sabeltann er ikke spesielt glad i spøkelser og aller minst i Grusomme Gabriel som hjemsøker både Kapteinen og hans mannskap, med sin skumle bekledning og mystiske stemme

 • Image Thumbnail

  Heksa Miriam

  Man vil nødig være på Miriams dårlige side. Hun har nemlig en heksebok - fuuuull av skumle hekekunster og trolldom. Ana baroma bakave!

Nyttig info

 • face

  For små. Og for store.

  Mer lys, mindre skremming og eventyrlige opplevelser står i fokus i Spøkelseshuset. Anbefalt nedre aldersgrense er 5 år, men det er tillat for foresatte å ta med barn som er noe yngre, hvis de mener det er riktig.

 • place

  Kaptein Sabeltanns Verden

  Spøkelseshuset finner du innerst i Kaptein Sabeltanns Verden.

 • timer

  Varighet og omfang

  I Spøkelseshusets åpningstider vil vi slippe inn grupper på 10 personer hvert 3. minutt. Turen gjennom huset tar omtrent 20 minutter.

 • photo_camera

  Smil til kamera!

  Det vil være et fotopunkt inne i Spøkelseshuset hvor alle blir tatt bilde av. Alle kan se bildet sitt på vei ut av huset og ønsker du å kjøpe det til nedlasting eller i fysisk form vil dette selvfølgelig være mulig.

Mye spennende er på gang...

Det er store ting på gang i Kaptein Sabeltanns Verden i 2019. Følg med på Kaptein Sabeltanns 30-årsjubileum. Få med deg siste nytt samt tips og tilbud fra Dyreparken - rett i innboksen din. Meld deg på nyhetsbevet vårt!

Dette er blitt et spøkelseshus du aldri har sett maken til. Du går inn i Kaptein Sabeltanns drømmer, møter hans verste rivaler på De Syv Hav. Du får rett og slett ta del i hans mørkeste mareritt.

Tør du gå inn i Kaptein Sabeltanns mørkeste mareritt?

Spøkelseshuset er åpent utvalgte dager i mai og juni, samt hver dag fra 22. juni til og med 11. august.

Ta meg til dyreparken.no