Brand Name

Årets store nyhet i Dyreparken, Spøkelseshuset,  åpner 9. juni i Kaptein Sabeltanns Verden. Bla deg nedover siden  for å finne ut liiiiiitt mer om hva du har i vente. Hiv o' hoi, små og store sjørøvere!

Nyhet 2018:

Velkommen inn i Kaptein Sabeltanns mørkeste mareritt

Hva skjer i Spøkelseshuset 'a?

Spøkelseshuset kan virke litt skummelt, men det er laget for å glede hele familien. Vi har spurt noen barn om hva de tror de kommer til å finne i det de går inn gjennom dørene til sommeren. Ta en titt!

Gled (eller gru) deg til å møte

Kaptein Sabeltanns mørkeste mareritt

Kaptein Sabeltann er den slueste og mest fryktede sjørøverkongen på De Syv Hav. Men også verdens verste sjørøver kan ha vonde drømmer. I Dyreparkens nye spøkelseshus kan du selv føle på kroppen hvordan det er å være selveste Kaptein Sabeltann når han opplever sine verste og mørkeste marereritt…

 • Video Thumbnail

  Greven av Gral

  Greven av Gral er en ond og livsfarlig trollmann som hersker over alt og alle på øya Gral. Alle som bor på øya har blitt tvunget til å drikke av Grevens tryllebeger og dermed blitt hans undersåtter og viljeløse slaver.

 • Image Thumbnail

  Skalkens bysse

  Det hender også at Kaptein Sabeltann får vonde drømmer om rettene som Skalken, hans egen skipskokk, serverer ham. Det er nesten som om rottene overtar hele skuta og han tvinges til å spise den ufyselige, grønne rottesuppa i nærmest uendelige mengder…

 • Image Thumbnail

  Grusomme Gabriel

  Grusomme Gabriel er en av de verste sjørøverne som har herjet på De Syv Hav. For snart hundre år siden stjal han en fantastisk gullskatt. Legenden vil ha det til at Grusomme Gabriels spøkelse vokter skatten og at den som våger å røre den, vil få sin DOM!

 • Image Thumbnail

  Maga Kahn

  Maga Kahn er jungelens onde fyrste. Det sies at han sjelden eller aldri beveger seg ut av jungelen, at han liker seg best blant slanger og vampyrer. Midt inne i sumpene ligger den utilgjengelige borgen hans, tilgrodd av grønne vekster og lianer. Han har en hær av soldater som adlyder hans minste ordre. Og en apehær som herjer i jungelen.

Nyttig info

Mye skal skje før åpningen 9. juni og i tiden frem til da vil vi til stadighet avsløre nye ting du vil kunne oppleve i Spøkelseshuset. Her er noen ting som kan være greit å vite allerede nå.

 • face

  For små. Og for store.

  Mer lys, mindre skremming og eventyrlige opplevelser står i fokus når Spøkelseshuset bygges. Aldersgrense er ikke satt i skrivende stund, men er du stor fan av Kongen på Havet, vil dette være for deg.

 • place

  Kaptein Sabeltanns Verden

  Spøkelseshuset bygges innerst i Kaptein Sabeltanns Verden og erstatter "Miriams Forheksede Hus".

 • timer

  Varighet og omfang

  I Spøkelseshusets åpningstider vil vi slippe inn grupper på 6-8 personer hvert 3. minutt. Turen gjennom huset vil ta omtrent 15-18 minutter.

 • photo_camera

  Smil til kamera!

  Det vil være et fotopunkt inne i Spøkelseshuset hvor alle blir tatt bilde av. Alle kan se bildet sitt på vei ut av huset og ønsker du å kjøpe det til nedlasting eller i fysisk form vil dette selvfølgelig være mulig.

Mye spennende er på gang...

Få med deg siste nytt fra Spøkelseshuset og Dyreparken, samt tips og tilbud - rett i innboksen din. Meld deg på nyhetsbevet vårt!

Jeg føler meg sikker på at dette blir et spøkelseshus man aldri har sett maken til og det blir spennende å gi folk flest et helt nytt innblikk i Kaptein Sabeltann-universet...

Følg med videre...

Disse sidene blir oppdatert kontinuerlig frem til åpningen av Spøkelseshuset, 9. juni. Vi gleder oss til å se deg igjen.

Ta meg til dyreparken.no