Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent til 29. nov.

Fra 20. juni til 29. nov.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Åpent hver dag fra kl 08!

Slik blir sommeren i Dyreparken

De unike universene, de søte dyrene og de aller beste øyeblikkene. Det er Dyreparken i Kristiansand i et nøtteskall. NB: De viktigste endringene i år er:
1: Alle må kjøpe billett på forhånd – og booke innpasseringstid til Dyreparken (t.o.m. 9. august).
2: Det er begrenset kapasitet i Dyreparken og Badelandet.
3: Vi har utvidet åpningstidene – nå har vi åpent 12 timer hver dag!

Sommeren du har ventet på er her!

Den er her nå, Dyrepark-sommeren 2020. Med Sabeltann, solskinn og sjarm øverst på menyen. Sommerattraksjonene på Sørlandets spydspiss er like mangfoldige som alltid – selv om noe blir organisert på en litt annen måte i år, med mindre grupper, større avstand og færre antall besøkende samtidig. Men til gjengjeld blir det langt tettere mellom høydepunktene.

Og denne sommeren trenger vi virkelig å oppleve noe godt sammen!

Tante Sofie deler riktignok ikke ut klemmer denne sommeren i Kardemomme by, men deler heller gode råd om renslighet. Nå nytter det ikke å bare komme med rene ører – nå blir hendene sjekket også!

Ny underholdning

Mye av underhodningen i Kardemomme by, på KuToppen og i Kaptein Sabeltanns Verden blir spilt for egne tribuner, for å begrense sammenstimling. Byfesten i Kardemomme by og sjørøvershowet i Kaptein Sabeltanns Verden får hyppigere repetisjoner, og kan nå oppleves seks ganger per dag! Det blir også uannonserte dyrepresentasjoner i tillegg til de annonserte.

Se all underholdning

Hovednyheten i år er et nytt og mye større orangutanganlegg. Fra ett hus og én øy blir det hele tre øyer og tre hus. Det nye uteområdet blir tilrettelagt for at flere arter kan bo sammen, og gjestene vil oppleve å komme enda nærmere dyrene enn tidligere. Dette er et stort steg videre i vårt bidrag til bevaringsprogrammet for orangutanger og vår rolle som dyrepark. Anlegget har offisiell åpning lørdag 20. juni.

Les mer om det nye orangutanganlegget her.

 

Vi tar vare på hverandre!

I Dyreparken gjør vi mye for å ta vare på hverandre. Derfor vil du i sommer legge merke til mange tiltak som gjøres for å sikre godt smittevern. Blant annet har vi en egen Parkpatrulje som du vil finne rundt i Parken, som kan svare på det du måtte lure på av koronatiltak og smittevern.

Andre nyheter 2020

NYHET 2020: Gangsti fra Abra Havn

I fjor ble det etablert en gangsti fra Dyreparken Safaricamp og Dyreparken Hotell, langs Grashavets bredd, fram til en egen inngang i Dyreparken. I år er stien utvidet helt fram til Abra Havn.

Åtte forestillinger hver kveld

Maks. 200 personer per forestilling. Oppstart i Kaptein Sabeltanns verden, videre til Grevens Brygge, og avslutning i Kjuttaviga. Velg mellom åtte forestillingstidspunkter hver kveld, den første starter kl. 19.30, den siste starter kl. 23.15.

Alt om Kaptein Sabeltanns Sjørøvernatt

Smitteverntiltak i Dyreparken

Inngangsbillett

Ny billettype: Ettermiddagsbillett

For å fordele gjestestrømmen tilbyr Dyreparken nå en egen ettermiddagsbillett (kl. 16 – 20). Denne er rimeligere enn dagsbilletten (kl 08 – 20), og passer perfekt for å kombinere med f.eks. kveldsforestillinger. Ettermiddagsbillett er bare tilgjengelig t.o.m. 2. august 2020.

Inngangsbillett

Alle må velge innpasseringstid

Alle MÅ velge innpasseringstid til Dyreparken på billetter som kjøpes til og med 9. august. Ved nytt billettkjøp, velg «Tidspunkt for å starte din parkdag». Tidspunkter hver halvtime fra kl 08.00 og fram til kl 14.00. Dette gjøres for å ha kontroll på hvor mange som er i Parken samtidig (gjelder i perioden 20. juni – 9. august). Har du kjøpt billetter tidligere, les her om hvordan du velger innpasseringstidspunkt på eksisterende billetter. Du trenger ikke innpasseringstid til Badelandet.

 

Underholdning

Obligatorisk forhåndsbestilling

Reisen gjennom Hakkebakkeskogen må forhåndsbesilles. Flere andre show har begrenset kapasitet. Her er det førstemann til mølla-prinsippet.

 

Mat

Forhåndsbestilling av mat

Alt matkjøp fra spisestedene i parken bestilles via Dyreparkens app. Du velger utleveringstidspunkt og betaler med Vipps eller kort. Alle spisestedene som har hatt buffé får nå et annet mattilbud. Du må altså laste ned appen – og logge inn i appen – for å kunne bestille mat

 

Sjørøverskutene

Begrenset plass på sjørøverskutene

Den Sorte Dame og Grevinnen får nå en begrenset kapasitet på maks. 40 eller 50 passasjerer (fra 20. juni). Til gjengjeld settes det opp flere seilaser enn tidligere. Førstemann til mølla.

Planlegg neste ferie på Dyreparkens mange overnattingssteder

En av de store fordelene med Dyreparken er at du kan overnatte midt i eventyret – og våkne opp til en ny dag – i Kardemomme by, i sjørøverlandsbyen Abra Havn eller på Dyreparken Hotell.

Spis frokost med sjørøverne

Bor man i Abra Havn blir man vekket kl 08.00 av at Den Sorte Dame seiler inn i Dødningskallebukta. Fra balkongen eller en oppsatt familiesirkel kan du oppleve sang og underholdning fra skuta. Etterpå kan dere bli med sjørøverne og spise frokost. Men husk å booke «Frokost med sjørøvere» på forhånd.

Frokost med sjørøvere: Bor du i Abra Havn kan du bestille en helt spesiell frokostopplevelse: Frokost med sjørøvere!

Og når dagen er over…

Safacricamp. Dyreparken. Telt seks senger, med bad, ved parkering.

Tenk å kunne tusle ut av porten og rett over i et eget telt, på Grashavets bredd, med utsikt til sjørøverskutene. Når barna har sovnet, å sette seg ut på terrassen og nyte solnedgangen. Senke skuldrene. Og kanskje best av alt: Glede seg til en ny dag – med nye opplevelser…