• De fleste oppstillingsplasser for bobiler og campingvogner har uttak til strøm og det er vann i vannposter fordelt rundt på campingområdet.
• Teltplass. Dusj- og toalettfasiliteter like i nærheten.
• 5-sengs glampingtelt inneholder minikjøkken og sofa. Minikjøkkenet har et lite kjøleskap. Bestikk og service må medbringes, ellers kan man få kjøpt engangsservice i resepsjonen.

Innhold i teltet:
2 soverom, en dobbeltseng, en køyeseng og en enkeltseng (dyner og puter er inkludert). Teltet har en innvendig størrelse på 16 kvadratmeter. Det er i tillegg en stor terrasse på 12 kvadratmeter hvor du finner spisebord med benker – perfekt for varme sommerkvelder. I dette teltet er det ikke eget bad, men man bruker fellesanlegget på campingen hvor det er dusj- og toalettfasiliteter. Sluttrengjøring og sengetøy er ikke inkludert i prisen, men kan bestilles i tillegg. 

Vilkår
Sett deg gjerne inn i våre Kjøps- og avbestillingsvilkår.

Langtidsleie
Ved opphold lengre enn 7 dager, så kontakt oss på tlf: 97 05 97 00 (tast 2) hverdager mellom 09.00 og 16.00 for bestilling. Det vil være betaling ved bestilling, så ha gjerne et betalingskort klart.

Åpningstider og aktivitetsnivå for Dyreparken
Dyreparken er åpen hver dag hele året. Åpningstid og aktivitetsnivå vil variere ut fra prisnivå. Dette gjelder også hvorvidt det er skuespillere på plass i Kardemomme by, i Kaptein Sabeltanns Verden, og når tribunetoget går i Hakkebakkeskogen.
Sjekk aktivitetskalenderen på dyreparken.no for å se hva som skjer de dagene dere planlegger å besøke oss.

X