Dette er inkludert i sjørøverkåken

Sengetøy og håndklær: Sengetøy og håndklær er inkludert til alle over 3 år som bor i sjørøverkåken. Det vil bli redd opp i alle underkøyer, men det blir lagt klar til overkøyer og sovesofa. Det er håndkleskift etter hver andre natt. NB: Det er ikke lov å ta med seg håndklær fra leiligheten til Badelandet.

Kjøkkenutstyr: Mikrobølgeovn, lite kjøleskap, kokeplater (ikke stekeovn) og vannkoker. Det er også presskanne til kaffe i alle kåker. I tillegg er det basisutstyr for matlaging, og servise til oppgitt antall sengeplasser + to.

Sluttrengjøring er inkludert i prisen. Leiligheten blir rengjort etter hver 2. natt. 
Før du forlater sjørøverkåken vil vi gjerne at du:
A: Setter på oppvaskmaskinen (plassèr store middagstallerkener enten ut til sidene eller liggende i maskinen).
B: Legger avfall og søppel i søppeldunkene som finnes utenfor hver sjørøverkåk.
C: Tømme kjøle- og kjøkkenskap for matvarer før dere drar.

Gratis parkering: Det er gratis parkering for boende gjester i Abra Havn, utenfor hovedporten, på oppmerkede p-plasser. Plassen kan benyttes frem til utsjekkstidspunkt på avreisedag. For å få gratis parkering må reg.nr. registreres i resepsjonen ved ankomst. 

 

Dette er ikke inkludert

Ekstra oppredning
Alle kåker (bortsett fra "toroms sjørøverkåk (2 senger)" har i tillegg til antall senger plass til opptil to personer over 3 år. Da enten på sovesofa eller dele seng med andre. Ekstra personer i kåken kan bestilles ved å ringe oss på tlf. 97 05 97 00. Dette koster kr. 300 per person per natt i juli måned, og kr. 200 per person per natt i månedene utenom dette. Personer på sovesofa inngår ikke i pakker. For dem gjelder vanlige priser på billetter til Dyreparken / Badelandet, samt forestillinger.

Babyseng er ikke inkludert: Men vi har barnesenger med dyne/pute/sengetøy til leie. Prisen varierer fra sesong til sesong. Dette kan du bestille når du booker hos oss.
Har du allerede booket overnatting og ønsker babyseng går du inn på Min side og finner bookingen din som inneholder overnattingen. Velg "Bestill tillegg her" og legg til babyseng. Merk at du kun får opp dette tilleggsvalget dersom et barn på 0-2 år er registrert i reservasjonen. 

Inngangsbilletter til Dyreparken / Badelandet er ikke inkludert. 
Unntakert er dersom du kjøper en pakke som inkluderer inngangsbilletter.

I skuldersesonger (påskeferie, helger, langhelger m.m) vil det ofte finnes pakketilbud tilgjengelig som inkluderer både overnatting, kombibilletter og eventuelle forestillinger. Se "Våre pakker og Kampanjer" for mer informasjon.

X