Dette er inkludert i sjørøverkåken

Sengetøy og håndklær: Sengetøy og håndklær er inkludert til alle over 3 år som bor i sjørøverkåken. Det vil bli redd opp i alle underkøyer, men det blir lagt klar til overkøyer og sovesofa. Det er håndkleskift etter hver andre natt. NB: Det er ikke lov å ta med seg håndklær fra leiligheten til Badelandet.

Kjøkkenutstyr: Mikrobølgeovn, lite kjøleskap, kokeplater (ikke stekeovn) og vannkoker. Det er også presskanne til kaffe i alle kåker. I tillegg er det basisutstyr for matlaging, og servise til oppgitt antall sengeplasser + to.

Sluttrengjøring er inkludert i prisen. Leiligheten blir rengjort etter hver 3. natt. 
Før du forlater sjørøverkåken vil vi gjerne at du:
A: Setter på oppvaskmaskinen (plassèr store middagstallerkener enten ut til sidene eller liggende i maskinen).
B: Legger avfall og søppel i søppeldunkene som finnes utenfor hver sjørøverkåk.
C: Tømme kjøle- og kjøkkenskap for matvarer før dere drar.

Gratis parkering: Det er gratis parkering for boende gjester i Abra Havn, utenfor hovedporten, på oppmerkede p-plasser. Plassen kan benyttes frem til utsjekkstidspunkt på avreisedag. Du trenger parkeringsbevis i skoleferien (utleveres ved innsjekk). Dersom du skal i Dyreparken på avreisedagen, benytter du samme beviset på Dyreparkens egen parkering.

Dette er ikke inkludert

Ekstra oppredning
Alle leilighetene (bortsett fra «Toroms Sjørøverkåk (2 senger)» har plass til opptil 2 personer på sovesofa i stuen. Oppredning på sovesofa kan kun bestilles ved å ringe oss på tlf 97 05 97 00 og koster 300 kr per person per natt i juli måned, og 200 kr per person per natt i månedene utenom dette. Personer på sovesofa inngår ikke i pakker, og for dem så gjelder vanlige priser på billetter til Dyreparken/Badelandet og forestillinger. 

Babyseng er ikke inkludert: Men vi har barnesenger med dyne/pute/sengetøy til leie. Prisen varierer fra sesong til sesong. Dette kan du bestille når du booker hos oss.
Har du allerede booket og ønsker babyseng, går du bare inn i bookingen og legger inn ditt referansenummer under menyvalget "Tilleggsbestilling". Da vil du få mulighet til å legge til babyseng under steg 3: "Tilleggsprodukter".

Inngangsbilletter til Dyreparken / Badelandet er ikke inkludert. 
Unntakert er dersom du kjøper en pakke som inkluderer inngangsbilletter.

I skuldersesonger (påskeferie, weekender, langhelger m.m) vil det ofte finnes pakketilbud tilgjengelig som inkluderer både overnatting, kombibilletter og eventuelle forestillinger. Se "Våre pakker og Kampanjer" for mer informasjon.

X