Like ved inngangen til den store parkeringsplassen ved hovedinngangen finner du Dyreparkens hundegård. Vi har plass til 60 hunder. Området med hundegårdene låses slik at det bare er gjester som har hunder der som kommer inn. Det er tak over burene som beskytter både mot sol og regn, men du må selv se til hunden din i løpet av dagen. 

Du leier hundebur i butikken Godteriet (ved Gjesteservice).

Etter å ha plassert hunden din i buret, må du sørge for å få et stempel på hånda når du går inn i Parken. Da kan du gå ut og inn så mange ganger du vil for å se til hunden. Dyreparken har ikke ansvar for din hund under oppholdet. 

I høysesongen (22. juni - 4. august) betaler du 50 kroner i depositum og 50 kr i leie av hundebur, og depositumet får du igjen når du leverer nøkkelen tilbake. I hundegården finner du vann tilgjengelig for hunden din. Hundeburene kan ikke reserveres på forhånd og er tilgjengelig etter "førstemann til mølla"-prinsippet.

Det er på grunn av fare for smitte mellom hunder (og alle andre dyr) og dyrene i Dyreparken ikke tillatt å ta med dyr inn Dyreparken. Dette er regler fra Mattilsynet. 

Bruker du fører-/servicehund kan du lese om det her

X