Bestill parkbilletter

Om Dyreparken

Dyreparken har åpent hver eneste dag hele året, og er spekket med opplevelser og aktiviteter du ikke finner maken til andre steder. Vi har 140 ulike dyrearter fra alle verdensdeler fordelt på en rekke tematiserte områder.

Her finner du også en kjempestor aktivitetspark, samt de populære attraksjonene Hakkebakkeskogen og Kardemomme by - for å nevne noe. Og enda har vi ikke nevnt alle opptrinn på dagtid og forestillingene på kveldstid...

Raske fakta om Dyreparken

 • Norges største familieattraksjon

  Destinasjon Dyreparken er den største og mest mangfoldige familieattraksjonen i Norge, med dyrepark, fritidspark, temaområder, badeland og overnatting. 

 • 12 km øst for Kristiandsand

  12 kilometer øst for Kristiansand, i hjertet av Sørlandet. Kun 30 mil fra Oslo og 25 mil fra Stavanger. 

 • 1 million besøkende årlig

  Dyreparken og Badelandet har over 1 million gjester årlig. Dyreparken har åpent hver dag hele året, Badelandet har sesong fra påske t.o.m. høstferien. 

 • 140 ulike dyr

  Vi har 140 ulike dyreslag fra alle verdensdeler. Egne tematiserte områder for Asia og Afrika, i tillegg til Jungelen og Nordisk Villmark - for å nevne noe. 

En reise gjennom Hakkebakkeskogen

I høysesongen ruller tribune-toget inn i Hakkebakkeskogen hvert tjuende minutt. Gjennom hele den førti minutter lange turen dukker det med jevne mellomrom opp karakterene fra Hakkebakke mellom trær og busker. På ulike steder ser publikum små forestillinger, alt i god Thorbjørn Egner-ånd.

Tag med de kendte og kære dyr på rejsen gennem Hakkebakkeskoven.
Bilde av fornøyde besøkende i Dyreparken.
"Alt er så gjennomtenkt, det digger jeg"

Alt fungerer så bra i Dyreparken og det elsker vi småbarnsforeldre! Toaletter lett tilgjengelig, attraksjonene er godt skilta, mange fine steder for litt slitne mødre å sette seg ned og drikke kaffe, morsomme butikker for små og store - ja, alt er så gjennomtenkt, det digger jeg. Vi slapp å stå i kø lenge noen steder, selv om vi var der i juli, og det er et stort pluss. 

Åshild Moen-Arnesen (35) med barn på 2 og 4 år. Hobbøl

X