Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent til 29. nov.

Fra 20. juni til 29. nov.

Se åpningstider og priser

Alle helger i oktober!

Skummel helgeferie i Abra Havn

I høst  blir det grøss og gru i en helt ny «pop-up-park» i Kaptein Sabeltanns Verden og Abra Havn. Stålsett deg til «Skumle dager» med dødningeskallegaranti! «Skumle dager» er Dyreparkens største høstsatsing noensinne! Bestiller du denne pakken overnatter du på sjørøverhotellet Abra Havn, bor i eventyret og får rabatterte inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet fra ankomst- til avreisedag.

Overnatting
Inngangsbilletter
Skummel helgeferie i Abra Havn
Gjelder for perioden
25. september - 1. november
Må bookes innen
31. oktober

Pris fra kr 939 per pers

Priseksempel gjelder ved to voksne og tre barn i en treroms sjørøverkåk med 5 senger, inkludert inngangsbilletter fra ankomst- til avreisedag.

Bestill pakken

Du må løse Hodeskallemysteriet!

Portvokteren har en viktig beskjed til deg!
Kaptein Sabeltanns Rike er erobret av Greven av Grals onde hær av ånder og spøkelser!

Du er nå den eneste som kan forhindre at Det Usynlige Land tas over av Grevens mørke hjelpere for alltid. Det hemmelige budskapet må tydes. Hodeskallemysteriet må løses!

Ved inngangen til Kaptein Sabeltanns Verden står portvokteren og venter på deg fra kl. 12.00 med noen ledetråder fra Miriams Svartebok.
Følg dem!

Men vi må advare deg!
Du vil ikke bli møtt av munter sjørøversang og dansende pirater hvis du våger deg inn,

men av klagende ånder, herjede spøkelser og uventede opplevelser.
Kun hvis små og store sjørøvere gjør sitt beste og løser Hodeskallemysteriet, kan vi sammen redde Kaptein Sabeltanns Rike fra å havne i klørne til den
onde trollmannen Greven av Gral.

Måtte Miriams magiske krefter være med deg. Vi trenger deg nå! Hiv o’hoi!

Spar penger - bestill pakke!

Alt det beste i én pakke!

Pakken «Skummel helgeferie i Abra Havn» inneholder overnatting på sjørøverhotellet (midt i opplevelsen) samt inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet fra ankomst til avreisedag. Husk at alle som bor i Abra Havn blir vekket av sjørøvere hver dag i høstferien, samt helger i oktober.

Glem heller ikke alt det andre som skjer i Dyreparken, flere aktiviteter åpent, dyrepresentasjoner og innendørsanlegget i Badelandet.

Sjørøverhotellet begynner å fylles godt opp – sikre deg plass en av helgene i oktober før det er for sent!

Dette er Skumle dager

I hele høstferien (26. september – 11. oktober), bortsett fra mandager*,  samt 17. – 18. oktober, 24. – 25. oktober og 31. – 1. november blir det ekstra skummelt i Kaptein Sabeltanns Verden og sjørøverlandsbyen Abra Havn når Dyreparken presenterer Skumle dager!

Vi slår sammen Kaptein Sabeltanns Verden og Abra Havn i hele perioden, og skutene Den Sorte Dame og Grevinnen vil frakte små og store sjørøvere frem og tilbake over Grashavet. Det vil være noe skummelt for alle aldre, ja – selv de tøffeste voksne skal kunne bli skremt når de beveger seg inn i pop-up spøkelseshuset i Abra Havn. Antallet hodeskaller utenfor aktiviteten forteller hvor skummelt det er, så kan dere selv avgjøre hva dere tør.

Dette blir en opplevelse for små og store, og som man garantert (ikke) vil huske! Og vi tuller ikke – de skumleste pop-up spøkelseshusene er VIRKELIG noe annet enn hva du kanskje forestiller deg.