Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Opplev storsatsningen Skumle dager!

Sjørøverhøstferie i Abra Havn – Skumle dager

Bli vekket av sjørøvere som kommer seilende inn Dødningskallebukta og opplev Skumle dager i Dyreparken i høstferien. Bestiller du denne pakken bor du på sjørøverhotellet Abra Havn og får rabatterte inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet fra ankomst- til avreisedag. Skumle dager arrangeres hele høstferien i Dyreparken!

Overnatting
Inngangsbilletter
Sjørøverhøstferie i Abra Havn – Skumle dager
Gjelder for perioden
2. - 17. oktober
Må bookes innen
16. oktober

Pris fra kr 1029 per pers

Priseksempel ved to voksne og tre barn i en treroms sjørøverkåk med 5 senger, inkludert rabatterte inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet fra ankomst- til avreisedag.

Bestill pakken

Skumle dager arrangeres hele høstferien (2. – 17. oktober) og alle helgene i oktober

Dyreparkens store høstsatsning Skumle dager ble arrangert med stor suksess i fjor, og nå gjentar vi det hele et helt nytt sted i Parken. Skummelt for voksne, skumlere for barn!

For de minste vil det være skummelt på KuToppen, mens for de eldre barna og voksne vil det være svært skummelt i skogsområdene nær Nordisk Villmark. Det er bare å glede seg!

Dette blir en opplevelse for små og store, og som man garantert (ikke) vil huske! Og vi tuller ikke – de skumleste pop-up spøkelseshusene er VIRKELIG noe annet enn hva du kanskje forestiller deg.

I tillegg til Skumle dager er det mange aktiviteter åpne, dyrepresentasjoner, lekeplasser og mye mer! I Dyreparken er det noe for alle i høstferien – velkommen!

Skummelt for voksne, skumlere for barn

Skumle dager: Villmarkens Forbannelse (fra 8 år)

Portalen til det underjordiske har åpnet seg. Hjemsøkte sjeler herjer. Merkelige krysninger mellom dyr og mennesker er på ferde. Skogvokteren trenger din hjelp. Portalen må stenges før det onde overtar. Dette er din oppgave!

Se mer om Skumle dager

Litt skummelt på KuToppen

Skumle dager for de minste: Klara og bøllemysteriet

Klara synes det er kult at det er Skumle Dager, men synes sånt kan bli litt for skummelt. Hun har derfor laget sin helt egen vri på det. Noe som sikkert passer de yngste barna litt bedre.

På KuToppen blir det gresskar, aktivitetsløyper og kanskje et helt eget «bølleshow»? Klara er midt i forberedelsene nå, og vi lover å fortelle mer når hun har planen helt klar.

Les mer

Spar penger - bestill pakke!

Alt det beste i én pakke!

Pakken «Sjørøverhøstferie i Abra Havn» inneholder overnatting på sjørøverhotellet samt rabatterte inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet fra ankomst til avreisedag. Husk at alle som bor i Abra Havn blir vekket av sjørøvere hver dag i høstferien, samt alle helger i oktober.