Nyhet

Safariferie med Sirkus Jesper-forestilling

Sikre deg og familien overnatting i Dyreparkens nyhet for 2019 - Dyreparken Safaricamp! I denne pakken får du også forestillingsbilletter til Sirkus Jesper, samt rabatterte inngangsbilletter til begge parker!

Sirkus Jesper er drømmen til Jesper, også kjent som en av røverne i Kardemomme By, som endelig har blitt en realitet! Et helt eget sirkus, rett i nærheten av Kardemome by. Sirkusshowet har fått terningskast 5 av avisen Fædrelandsvennen. 

Safaricampen består av 19 safaritelt i ulike størrelser. Bo rett ved Dyreparken, og slipp inn i parken én time før ordinær åpningstid, via egen inngang i hele sommerferien. 

Opplev Dyreparken Safaricamp i sommer!

Rengjøring, sengetøy og oppredning er ikke inkludert i prisen*, men kan bestilles i tillegg eller ordnes selv (*gjelder ikke det største og mest ekslusive teltet hvor alt er inkludert, 6-sengs telt med sjøutsikt).

Tilegg som rengjøring, sengetøy og oppredning kan bestilles om kort tid, og vi vil sende deg en e-post så snart dette er klart. 

Inkludert i denne pakken:

  • Overnatting i Dyreparken Safaricamp
  • Forestilllingsbillett til Sirkus Jesper
  • Rabatterte inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet

Velkommen til Dyreparken Safaricamp!

  • Fra-prisen på kampanjepakken illustrerer pris for to voksne og to barn over 3 år i et firemannstelt uten bad, gratisbilletter til Sirkus Jesper og rabatterte billetter til begge parker, Dyreparken og Badelandet. Toalett og dusj vil være i fellesanlegget til Dyreparken Safaricamp. 
Denne pakken inneholder
Safaricamp
Rabatterte inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet
Sirkus Jesper forestilling
Gjelder for perioden
22. juni - 04. august
X