Bestselger

Røverferie i Kardemomme by med forestilling inkludert

Våkne opp i verdens minste og koseligste by – midt i hjertet av Dyreparken! Velkommen til sommerferie i Kardemomme by. Nyt dagene i Dyreparken og Badelandet og avslutt kvelden med den fantastiske kveldsforestillingen Sirkus Jesper!

Sirkusdirektør Jesper (tidligere en av de tre røverne i Kardemomme by) lover en festforestilling i god Sirkus Jesper stil, og inviterer hele familien til en ellevill forestilling. Sirkus Jesper ble i 2019 hyllet av pressen, Agderposten gav forestillingen terningkast 5 og skrev blant annet "Dropp nettbrettet, og dra på sirkus". 

Sirkus Jesper 2020-forestillingen er femte året Sirkus Jesper blir satt opp, og vi feirer med høydepunktene fra tidligere år samlet i en fantastisk forestilling. Dette er gøy for virkelig alle aldre!

Det går rykter om verdenskjente akrobater, røverkunster og en svevende, streng tante som du nok har sett før! På Sirkus Jesper sitter latteren løst og trampeklapp kan høres helt ned i Kardemomme by.

NB. Denne pakken må bestilles manuelt, det du må gjøre er følgende: 

 1. Klikk på "Bestill nå"-knappen under.
 2. Velg din dato for overnatting
 3. Huk ut for inngangsbilletter (om du ikke har)
 4. Huk ut for Sirkus Jesper forestilling (denne er inkludert

Start dagen i parken når du måtte ønske, og avslutt den når det passer dere. Dere bor midt i parken og har dermed denne fordelen. 

Denne pakken inkluderer:

 • Overnatting i Kardemomme by, verdens minste koseligste by!
 • Billetter til Sirkus Jesper - en fantastisk forestilling med kjente karrakterer fra Kardemomme by. 
 • Rabatterte inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet
 • Billetter til Sirkus Jesper er inkludert og blir ettersendt etter din bestilling. Merk at Sirkus Jesper ikke spilles mandager.
 • Inngangsbilletter til Dyreparken er ikke inkludert, men kjøpes til 50 prosent rabatt i bestillingsløpet. Inngangsbillett kreves, men om du allerede har gyldig billett eller årskort trenger du ikke bestille dette. 
 • Fra-prisene viser billigste pakkepris i salgsperioden, basert på fire personer over tre år i et hus med fem sengeplasser og inngangsbilletter til 50 prosent rabatt
 • Prisene varierer avhengig av sesong
Denne pakken inneholder
Overnatting i Kardemomme by
Forestillingsbilletter til Sirkus Jesper
Rabatterte inngangsbilletter
Gjelder for perioden
12. juni - 09. august
Kart over Kardemomme by
X