Kampanje
Overnatting, inngangsbilletter og premierefestbilletter til ny film

Førpremiere filmen "Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant" og overnatting på Dyreparken Hotell

I denne pakken får du overnatting på Dyreparken Hotell, inngangsbilletter til Dyreparken og Badeland, samt førpremierebilletter til visningen av den helt nye filmen "Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant" i Kjuttaviga hvor det blir en helt spesiell kveld! 

Fredag 20. og lørdag 21. september inviterer Dyreparken, i samarbeid med Qvisten Animation, Nordisk Film og Kino Sør til førpremierevisning av "Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant" på en kjempestor utekino i Kjuttaviga. Og ikke nok med at filmen vises for første gang, dette blir i tillegg en sjørøverkveld du aldri kommer til å glemme! 

Denne kvelden kan du også stille deg i kø for å få et nærmøte med selveste Kaptein Sabeltann!

Dette er veldig eksklusivt, for dette er nemlig første gangen filmen vises for publikum! Se filmen en hel uke før alle andre! Vi kan love dere en magisk sjørøverkveld med åpne aktiviteter og spisesteder i Kaptein Sabeltanns Verden, muligheten for et nærmøte med selveste Kaptein Sabeltann og ikke minst; en fantastisk filmopplevelse. Kanskje har vi noen overraskelser på lur også?

Program fredag 20. og lørdag 21. sept. 2019

17.00: Innslipp i Parken starter (Aktiviteter og spisesteder i Kaptein Sabeltanns 

Verden og Båtbasaren er åpne).

17:00 - 18:45: Møt Kaptein Sabeltann! Møt og hils-opplevelse, der de som tør kan få et nærmøte med selveste Kongen på Havet. NB: Førstemann til mølla. Egen køordning. Sted: Sjørøverteateret i Kaptein Sabeltanns Verden, inngang fra Pizzabakeriet. 

19.00: Innslipp i Kjuttaviga amfi (plassbilletter)

19.30: Alle må være på plass i amfiet

19.45: Arrangement og film starter

21.30: Film ferdig

Praktisk info:

Husk at filmen vises ute. Det kan være lurt å ta med tepper, noe å sitte på, samt varme klær. Det er ikke lov å benytte paraplyer i amfiet. Barnevogner hensettes på eget område utenfor inngangen til amfiet.

Værforbehold: Hvis været, mot formodning, skulle tilsi at arrangementet av sikkerhetsmessige grunner ikke kan gjennomføres, så vil vi opplyse om dette i sosiale medier. Kjøpte billetter refunderes ikke.

  • Min 1 natt
  • Fra-prisene på pakken illustrerer for fire personer over tre år i et dobbeltrom med køyeseng
Denne pakken inneholder
Overnatting på Dyreparken Hotell
Inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet
Førpremierebilletter til filmen "Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant"
Må bookes innen
21. september
Gjelder for perioden
20. - 21. september
X