Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Kampanje

Dyrisk miniferie på Dyreparken Hotell

Dyrisk miniferie inkluderer overnatting på Dyreparken hotell og rabatterte inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet! Perfekt for en helgetur eller en miniferie midt i uken!

Overnatting
Inngangsbilletter
Dyrisk miniferie på Dyreparken Hotell
Gjelder for perioden
24. oktober - 24. oktober

Pris fra 955,- per person

Fra-prisene på pakken illustrerer pris for fire personer over tre år i et dobbeltrom med køyeseng/sovesofa.

Bestill pakken

Gøyale dager!

Har du mye fri i august eller september og kjenner på litt idétørke for hva du og familien kan finne på? De siste dagene frem mot skolen begynner igjen kan du ta med barna på masse spennende aktiviteter i Dyreparken? Og vet du at Dyreparken har egen camping, eget sjørøverhotell og safaritelt som det går an å overnatte i?

August har utrolig mange muligheter i Dyreparken! Nå er det fullt trøkk både i Dyreparken og Badelandet.

September har et lavere aktivitetsnivå i Dyreparken, men det er fortsatt mange gode opplevelser som venter de som kommer på besøk.

Velg hvilke dager som passer best for dere, book overnattingspakke med inngangsbilletter og klem ut de siste gode ferieopplevelsene med Gøyale Dager og Gøyale helger i Dyreparken og Badelandet!

Mer om pakken

Velkommen til Dyreparken Hotell – rett på dørstokken til Dyreparken med løver og geparder. I denne pakken er det inkludert rabatterte inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet. Opplev unike dyrepresentasjoner hver dag og åpne besøkshus og diverse aktiviteter. Sjekk hva som har åpent når du kommer i Aktivitetskalenderen.