Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpner igjen 1. april

Handlekurv
Velg pakke, det lønner seg!

Dyrisk sommerferie

En komplett sommerferie med overnatting på Dyreparken Hotell og rabatterte inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet fra ankomst- til avreisedag. Garantert herlige ferieminner!

Priseksempel ved to voksne og to barn på standard rom på Dyreparken Hotell.

Overnatting
Inngangsbilletter
Dyrisk sommerferie
Gjelder for perioden
18. juni - 14. august
Må bookes innen
14. august

Pris fra 1125,- per person

Fra-prisen på pakken illustrerer pris for fire personer over tre år i et dobbeltrom med køyeseng per natt samt inngangsbilletter til Begge Parker.

Bestill pakken

Kort om pakken:

Bestiller du pakken Dyrisk sommerferie overnatter dere på Dyreparken Hotell, parkerer bilen gratis og har inkluderte rabatterte inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet fra ankomst- til avreisedag. Alle som velger å overnatte i Dyreparken, slipper inn i Parken gjennom egen VIP-inngang.

Sirkus Jesper

Tips: Sirkus Jesper i Kardemomme by - sett av over 17.000 i 2021!

Forestillingen i 2021 var helt ny, og satte publikumsrekord! I 2022 kan du se den populære forestillingen som er like spennende og morsom enten du er voksen eller barn, om du kommer med eller uten barn eller barnebarn. Dette er virkelig gøy for alle aldre! Den tidligere røveren, og nå sirkusdirektør Jesper, har studert all verdens utbryterkonger meget grundig. Sammen med politimester Bastian leker han «politi og røver» i et utbryternummer Houdini verdig! Du ser han også i 2022!

Vi anbefaler å bestille billetter til denne fantastiske forestillingen, som er like gøy med eller uten barn – her er det noe for alle aldre.