Eventyrlig overnatting på Dyreparken Safaricamp

Inspirert av safariopplevelser har vi nå slått leir og åpner den første delen av Dyreparken Safaricamp. 19 unike safaritelt - og alle som bor her får en egen inngang til Dyreparken!

 

Mer om Dyreparken Safaricamp

Kom tettere på villmarken - bo i opplevelsen! Dyreparken Safaricamp byr på eventyr og spenning selv utenfor Dyreparkens åpningstider.

I Dyreparken Safaricamp bor dere i vaskeekte safaritelt, og kan drømme dere bort til savanner, stepper, jungel og tundra. Safaricampen består i første omgang kun av 19 telt som ligger i et eksklusivt område kun et steinkast fra inngangen til Dyreparken.

Det blir også eksklusiv underholdning på kveldstid for alle som bor i Dyreparken Safaricamp (alle dager i juli samt helger i juni og august).

EGEN INNGANG: Beboere i Dyreparken Safaricamp kan attpåtil benytte en helt egen inngang til Dyreparken. I utvalgte perioder kan boende gjester komme inn i Dyreparken én hel time før ordinære gjester!

 

 

Fakta om Dyreparken Safaricamp

 • 19 telt i 2019

  19 safaritelt kan leies i 2019. Teltene er delt inn i seks ulike kategorier, alt fra 2-sengs telt med felles bad til 4-sengs og 6-sengs telt med bad og sjøutsikt.

 • 60 dager leieperiode

  Teltene i Dyreparken Safaricamp kan leies i perioden 21. juni - 31. august 2019.   

 • Pris fra kr 590 per natt

  Pris betales per telt, uavhengig av antall personer. Laveste pris er fra kr 590 per telt per natt. Billigste 4-sengs er fra kr 990 per telt per natt. 

 • Tilleggsprodukter

  I tillegg til leieprisen kan man betale for følgende tilleggsprodukter: Rengjøring, sengetøy/håndklær, oppredning og varmeovn.

Start dagen med safarifrokost

Eksklusiv frokostopplevelse for våre boende gjester på Dyreparken Hotell og Dyreparken Safaricamp. Start dagen før alle andre, med en helt unik dyrisk næropplevelse før Dyreparken åpner for andre gjester.

X