"Å sitte ute på balkongen etter at ungene er lagt er gull verdt. Sjørøverløypa, Ildprøveplassen, restauranten, gå i gatene sammen med piratene."

"I Abra Havn må man ha tid og la barna være sjef!".

"Fantastisk overnattingssted! Alt er så gjennomført; aktiviteter, sovesteder, til og med barnebøker på rommene og plass til å sitte ute på kvelden. Alt i sjørøverstil - veldig stas for barna. Mitt tips: Bruk god tid i Abra Havn. Her er det trygt og spennende for barna."

"Book sjørøverfrokost, og bruk gjerne litt tid i Abra Havn når man ikke er i Parken. Det er et helt perfekt overnattingssted og masse fint å se på både for små og store. Bestill gjerne med en tapasplanke og spis den på rommet".

 Om man skal overnatte i Abra Havn må man få med seg frokost med sjørøvere minst en gang. Overnattingen er ikke komplett uten denne, det er virkelig valuta for pengene".

"En trenger ikke planlegge så mye for å være her, i Abra går dagene av seg selv, fortere enn svint".

"Anbefaler Abra Havn på det sterkeste! Dyktige skuespillere, kjempegod service. Flotte leiligheter. Noe som skjer hele tiden. Også kjekt for store jenter, ikke kun for små gutter. Alt man trenger er der, så det er bare å møte opp. Showene er kjempebra og fenger ungene veldig. Å ha slike aktiviteter avlaster oss foreldre som kan sitte og ta et glass øl eller en kopp kaffi, så da blir det ferie på oss også".

"Abra Havn er et ferieparadis for liten og for stor. Her treng ein ingen tips. Her treng ein som vaksen berre å vere til stede. Alt er tilrettelagt, god service og sjørøvere som underholder barna".

"Må bare si at det var en fantastisk opplevelse. Her må foreldrene finne sin lekne side og bli med barna inn i sjørøververdenen på barnas premisser. Bare det å bli vekket av sjørøvere som kommer og heiser flagget og synger morgen og kveld får barna til å bli en del av en verden de bare har sett på TV. Virkelig en fantastisk opplevelse".

"Man må få med seg ankomsten av Den Sorte Dame og showet kl 8 på morningen, og sjørøverkonkurransen på torget i Abra Havn på kvelden. Sjørøverfrokost er nok også en hit blant barna".

"Et ubeskrivelig opphold for vår familie".

"Velg Abra Havn, bedre opplevelse finner du ikke..."

X