Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Sjøulken Mattis sjøboder
Abra Havn

Sjøulken Mattis sjøboder

Mattis har levd et langt og innholdsrikt liv på de syv hav! Med en familiekøye og en enkeltseng får fire personer god plass i denne leiligheten.

Ett soverom, samt stue/kjøkken med koselig innredning i sjørøverstil og egen brygge / uteplass.

Leiligheten har i tillegg til antall senger, plass til opptil 2 personer over 3 år. Da enten på sovesofa eller dele seng med andre. Ekstra personer kan kun bestilles ved å ringe oss (tlf 970 59 700) og gjøres etter at overnatting/pakke er bestilt på nett. Pris for dette er 300 kr per person per natt i juli, og 200 kr per person per natt i månedene utenom dette. Ekstra personer inngår ikke i pakker, og for dem gjelder vanlige priser på billetter til Dyreparken/Badelandet og forestillinger.

Etasje: Leiligheten ligger i 1. etasje. Det ingen leilighet over.

Hvem er sjøulken Mattis?

Sjøulkens Mattis sine sjøboder ligger ytterst i Abra Havn, med Grashavet som nærmeste nabo og full oversikt over innseilende skuter til sjørøverbyen. Mattis er beryktet for å fortelle om sine fantastiske opplevelser til havs og du finner han gjerne på sjørøverkroa «Den Sorte Mann» hvor barna i landsbyen flokker seg rundt han når han forteller sine røverhistorier