Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Lech
Abra Havn

Lech

Hos en hardtarbeidende sjørøver er det både hjerterom og husrom. Hos Lech er det fem sengeplasser fordelt på to soverom.

Fem-sengs bolig med to soverom og stue/kjøkken i sjørøverstil og balkong. Leiligheten har i tillegg til antall senger, plass til opptil 2 personer over 3 år. Da enten på sovesofa eller dele seng med andre. Ekstra personer kan kun bestilles ved å ringe oss (tlf 970 59 700) og gjøres etter at overnatting/pakke er bestilt på nett. Pris for dette er 300 kr per person per natt i juli, og 200 kr per person per natt i månedene utenom dette. Ekstra personer inngår ikke i pakker, og for dem gjelder vanlige priser på billetter til Dyreparken/Badelandet og forestillinger.

Etasje: Leiligheten ligger i 2. etasje. Det er trapp for å komme opp til leiligheten.

Hvem er Lech?

Lech er sønnen til sjøulken Mattis og du ser han ofte nede i havnen, klar for arbeid når Langemann gir ordre. Lech har vokst opp i Abra Havn og hørt faren fortelle fantastiske historier fra De Syv Hav og om skatter som aldri ble funnet. Lech ser opp til Kaptein Sabeltann og jobber hardt for å bli godtatt, men har kun ved enkelte anledninger fått bli med på tokt på Grashavet.