Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Klara og Gautes grøtfest på låven (Egen billett)
KuToppen

Klara og Gautes grøtfest på låven (Egen billett)

Bli med KuToppens Klara Ku og bestevennen hennes Gaute på en skikkelig festlig opplevelse på låven!
Krever egen billett
Se i kartet
Under tak
Kjøp billetter

De to bestevennene lover supergod stemning, grøt til store og små og musikk, sang og historier om livet på dette drømmestedet.

Eksklusiv matopplevelse med begrenset antall plasser

I tillegg til at du i sommerferien kan oppleve flere spennende frokostopplevelser kan du for andre sommer på rad bli med på en eksklusiv underholdningsopplevelse med mat på ettermiddagen, nemlig Klara og Gautes grøtfest på låven!

Bli med KuToppens Klara Ku og bestevennen hennes Gaute på en skikkelig festlig opplevelse på låven. Etter at Mosk bygget om låven sånn at Klara og Gaute kunne ha band-øvelser der oppe, har de to vennene invitert til konserter og forestillinger, frokoster og nå også deres helt egne grøtfest! De to bestevennene lover supergod stemning, grøt til store og små og musikk, sang og historier om livet på dette drømmestedet.

NB: Oppmøtested er på KuToppen utenfor låven, senest kl. 16.55. (Husk at du må ha kjøpt billetter på forhånd).

Dersom du har behov for laktose- eller glutenfri frokost, kan du endre dette under «Velg antall».

Datoer: 24.- 27. juni, 30. juni – 3. juli, 6. – 9. juli, 12. – 15. juli, 18. – 21. juli, 24. – 27. juli, 30. juli – 2. august og 5. – 7. august.

Voksen (14 år +): Kr. 249,-
Barn (3-13 år): Kr. 199,-
Barn 0-2 år: Kr. 29,-

Man må i tillegg ha gyldig inngangsbillett til Dyreparken.

Bestill plass til Klara og Gautes grøtfest på låven

 

Har du sett filmen «Jul på KuToppen»?

Hvis svaret er ja – så er det superbra! Da kjenner du godt til både KuToppen, Klara og Gaute – og til med med rampenissen. Det beste rampenissen kan få er nemlig grøt, men – husk å ikke spise for mye grøt, for du husker kanskje hvordan det gikk med rampenissen da?

Her kan du se traileren for «Jul på KuToppen»-filmen. Det blir jo kanskje litt julestemning på låven i juli? Hvem vet! En skikkelig grøtfest blir det ihvertfall!

Hva med å lære deg denne KuToppen-sangen?

Visste du forresten at dersom du bestiller frokostopplevelsen «Frokostfest på låven» så kan alle barn drikke så mye milkshake de bare vil? Hva passer vel bedre da enn å lære seg Milkshake-sangen til Klara.

Klikk her for å se alle frokostopplevelser