Kardemomme by

Har du husket å vaske ørene dine? Da kan du trygt besøke Kardemomme by. Like sjarmerende her som i Thorbjørn Egner sine bøker. Men følg med, for både røverne og tante Sofie kan plutselig dukke opp!

Les mer

Jungelen

Visste du at det finnes 30 millioner insektsarter i verdens regnskoger? Jungelen i Dyreparken er delt inn i Apeskogen, Tåkeskogen og Fuglehuset. Vi har ikke flere millioner insekter, men vi har krokodiller, edderkopper, pinnedyr - og selveste Julius!

Les mer

Hakkebakkeskogen

Klarer Klatremus å narre Mikkel Rev? Det finner du ut av om du tar deg en tur med tribunetoget i Hakkebakkeskogen! Her får du 40 minutter med pur glede og gode opplevelser - mens du befinner deg midt inne i historien.

Les mer

Kaptein Sabeltanns Verden

Vær på vakt, for nå har du entret Kaptein Sabeltann sitt rike... Dra på tokt med Den Sorte Dame, dans på dekk med Kaptein Sabeltann sitt mannskap, besøk Spøkelseshuset eller la Kaptein Sabeltann passe på smokken din. På sommeren er det opptrinn med ekte sjørøvere!

Les mer

Asia & Heia

Sibirsk tiger - et av våre største rovdyr. De kan hoppe fem meter høyt og spise 40 kilo kjøtt på én gang. Ta gjerne en tur til Tigerens Rike i Dyreparken. I Asia-området finner du de kanskje festligste dyrene i Dyreparken: orangutangene og gibbonapene.

Les mer

KuToppen

Bondegårdsferie er alltid stas! KuToppen er Dyreparken sin egen bondegård. Det er her du koser med sauer, kjører traktor, klapper kuer og kjøper kortreist og tradisjonsrik mat.

Les mer

Kjuttaviga

På dagtid er Kjuttaviga i Dyreparken rene idyllen! Hvitmalte sørlandshus, glade hvin fra bob-banen JungelBob, små biler som kan kjøres og morsom underholdning på den store scenen. Men ikke vær for trygg.... Når mørket faller på, da seiler Den Sorte Dame med Kaptein Sabeltann inn i Kjuttaviga. Da er ingen landkrabber trygge...

Les mer

Båtbasaren

Vil du teste Fyrtårnet, Kaffekoppene, Minitoget, Ubåtene eller vinne flere kilo sjokolade – da må du legge turen til Båtbasaren i Dyreparken. Salg av kaffe og is i maritim atmosfære for den som vil sitte i ro og vente.

Les mer

Afrika

Et lite stykke Afrika midt i Dyreparken... Både lukter, vegetasjon, lyder, hus og dyr er gjennomført til minste detalj. Se løvene bli matet, ta en togtur, klapp geitene på gårdstunet eller se strutsene danse med sjiraffene.

Les mer

Nordisk Villmark

Får du øye på ulven, jerven, gaupa og de andre nordiske dyrene? Noen ganger må du vente litt før de dukker opp, men det er bare fordi Nordisk Villmark i Dyreparken er det største området i hele Parken. Det betyr fornøyde dyr og mer spenning for våre gjester.

Les mer
X