En safaritur som dette kan nesten ikke beskrives. Og er du i tillegg så heldig å få oppleve den store vandringen av de ville dyreartene, ja, da vil du få en opplevelse som verken kan måles i penger eller andre ting. Dette må bare oppleves!

Dra hjemmefra om ettermiddagen – og møt din lokale maasai-guide på savannen kl 11.00 neste dag. Du og ditt følge blir plukket opp på flyplassen i Nairobi og tatt vare på i en hel uke på safari fram til dere er tilbake på flyplassen igjen.

Pris: Fra kr 11.940 ! Pakkepris for 7 dager/6 netter:  Kr 19.900 (voksen) og kr. 11.940 (barn t.o.m.11 år). Alt inkludert unntatt flyreise Norge – Nairobi/Kenya. (Flyreise Nairobi – Masai Mara t./r. er inkludert i pakkeprisen). Se spesifisert inkluderingsliste under.

Periode: Reis i perioden 1. juli 2015 til 15. des. 2016.

Passer for: Alle som har en drøm om å få oppleve safari i Afrika. Nedre anbefalt aldersgrense for barn: Ca. 7 år.

Hva er inkludert? Her er et utvalg av det som er inkludert: 
• Innkvartering i komfortable og sikre hytter/telt på savannen 
• Mat og et utvalg drikkevarer. 
• Daglige utflukter i åpen safarijeep. Se solnedgang, besøk utkikkspunkter og spis lunch i villmarken. 
• Walking safari med maasai som guide 
• Nattlig biltur med guide 
• Mulighet for besøk på den lokale barneskolen 
• Besøk på Basecamps Community-prosjekter 
• Wifi-tilgang Se full liste over alt som er inkludert på www.basecampexplorer.com. Her vil du også se hva som går an å bestille i tillegg, f.eks. ballongsafari.

All praktisk info

All informasjon om safarien finnes på hjemmesiden til Basecamp Explorer: www.basecampexplorer.com Her finner du detaljert dagsprogram, samt praktisk informasjon og forslag til pakkeliste og vaksinasjoner. Her finner du også forslag til hvordan du kan kombinere 7 dager på safari med en 3-4 dagers opphold langs kysten, f.eks. på Diani Beach, som er kåret til en av de fem beste strendene i Afrika, - eller til Zanzibar.

Slik booker du

Safarien bookes direkte hos vår partner i Nairobi. Man bestiller ved å sende en mail direkte til Basecamp Explorer's booking sjef i Nairobi, petronella; Petronilla Gichimu: petronilla.gichimu@basecampexplorer.com NB: Mailen må skrives på engelsk. Merk bestillingen «Dyreparken 015/16 Special offer».

Internasjonalt fly booker man selv. Beste forbindelse fra Kjevik, Kristiansand har KLM via Amsterdam. Det går dag- og nattfly. Hvis man velger dagfly er det nødvendig med én natt i Nairobi (ikke inkludert i pakkeprisen).

Dyreparkens engasjement

Dyreparken jobber aktivt for å bevare verdens utrydningstruede dyrearter. I prosjektet Mara Naboisho har Dyreparken gått sammen med Basecamp Foundation og StrømmeStiftelsen for å  bevare økosystemet i Masai Mara for framtidige generasjoner. En av de beste måtene du kan støtte prosjektet på er ved å besøke dette fantastiske området som er beskrevet som et av verdens syv underverker. Din reise gir lokalbefolkningen, maasaiene, et inntekstgrunnlag og derigjennom  støtte til utvikling av landområdene der villdyrene ferdes. Les mer her.

På bildet er tre av Dyreparkens dyrepassere på safari i Mara Naboisho i oktober 2010. (Foto: Ole Bernt Frøshaug, Basecamp Explorer).

 

X