Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 27. mars til 17. okt.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Kaptein Sabeltanns Verden

Kaptein Sabeltanns Verden er et av de mest populære områdene i Dyreparken.

Aktiviteter i Kaptein Sabeltanns Verden

Den Sorte Dame vender hjem fra tokt

Underholdning i Kaptein Sabeltanns verden

Gjennom hele sommeren er det en rekke daglige opptrinn i Kaptein Sabeltanns verden, hvor sjørøvere underholder med sang og sprell. Sjekk Hva skjer-oversikten for å få en oppdatert oversikt hver dag.

Vi tar vare på hverandre!

I Kaptein Sabeltanns Verden har vi lagt til rette for godt smittevern. Vi har blant annet laget familiesirkler for å holde familier samlet og i god avstand fra andre under opptrinn og show som skjer i løpet av dagen.

Underholdning i Kaptein Sabeltanns Verden om sommeren

Kaptein Sabeltanns Smokkarium

Barn som har sluttet med smokk, har siden slutten av 1990-tallet sendt inn sine smokker til trygg oppbevaring Kaptein Sabeltann. I overkant av 200.000 smokker er levert i årenes løp, enten sendt i posten eller levert personlig med skjelvende hånd i Kaptein Sabeltanns Verden. Nå har Kaptein Sabeltanns Smokkarium fått en enda mer sentral og betydningsfull plassering, til glede for nye generasjoner smokkeløse barn.

Grevens brygge

Når Greven av Gral ankommer Kaptein Sabeltanns Verden er han også nødt til å fortøye skuta si, Grevinnen, på en sikker plass. Derfor er det blitt bygget en helt egen brygge hvor gjester kan stige ombord i Grevinnen og bli med ut på tokt.

NYHET 2021: Sjørøverteater

Syng med sjørøvere i helt nytt Sjørøverteater

Dyreparken bygger et helt nytt sjørøverteater, og introduserer den musikalske forestillingen «Syng med Kaptein Sabeltanns sjørøvere»!
Sjørøverteateret har 300 sitteplasser. Her kommer Pinky og andre sjørøvere til å invitere til allsang av kjente sanger fra Kaptein Sabeltanns univers. Sjørøverteateret er dessverre utsatt til neste år på grunn av koronasituasjonen.