30-årsjubileum for Kaptein Sabeltann

I 2019 feirer vi Kaptein Sabeltanns 30-årsjubileum med brask og bram! Gled deg til flere nyheter - og mange overraskelser!

Kaptein Sabeltann 30års jubileum

Nytt overnattingskonsept. Vi presenterer Dyreparken Safaricamp!

Inspirert av safariopplevelser har vi nå slått leir og åpner den første delen av Dyreparken Safaricamp. 19 unike safaritelt - og alle som bor her får en egen inngang til Dyreparken! Velg mellom seks ulike kategorier safaritelt.

40-årsjubileum for Julius

Snart 40 år siden Julius ble født - det må selvsagt feires! I hele 2019 kommer du til å merke at vi ønsker å markere fødselsåret til vår alles kjære Julius, sjimpansen som ble landskjent etter at han ble født i romjulen 1979.

Vi lader opp med feiring til den store bursdagen hans 26. desember. Følg med her for mer detaljert program etter hvert som det blir klart.

Ombygging i Kaptein Sabeltanns Verden

Det blir store endringer i Kaptein Sabeltanns verden i løpet av 2019. Nye bygninger (som skissen viser), som bl.a. skal inneholde Kapteinens Galleri og Sleipe Kråkebolle. Det blir en ny portal og det blir også en ny brygge, Grevens Brygge, på baksiden av Kaptein Sabeltanns Verden, hvor Grevinnen skal ha sine avganger.
Dette er et ledd i Dyreparkens femårsplan for å revitalisere hele Kaptein Sabeltanns Verden. Mer informasjon kommer etter hvert.
NB: I forbindelse med byggearbeidene er store områder av Kaptein Sabeltanns Verden stengt for våre gjester fram til begynnelsen av juni 2019.

X