Velkommen til Dyreparkens store nyhet for 2018. Velkommen inn i Kaptein Sabeltanns mørkeste mareritt.

Slik blir spøkelseshuset

På sin tilbaketrukne og majestetiske posisjon innerst i Kaptein Sabeltanns Verden dukker det i 2018 opp et nytt, spennende og ganske skummelt hus. Et hus med det passende navnet “Spøkelseshuset”. Her gjemmer alle marerittene til Kaptein Sabeltann seg og våger du deg inn, ja da treffer du blant annet jungelfyrsten Maga Kahn, greven av Gral og ikke minst - Grusomme Gabriel. Ryktene skal også ha det til at et av kapteinens ekleste mareritt handler om Skalken, byssa og et lass med rotter.

Reisen gjennom Spøkelseshuset tar deg gjennom tre etasjer hvor det ene spennende og mystiske rommet overgås av det neste. Vi lover magi, knirkende trapper, gyngende gulv, rare lukter og mystiske gjenstander. Ikke minst lover vi et helt nytt innblikk i noe av det som rører seg i hodet på den verste sjørøveren på de syv hav. Spøkelseshuset er laget for hele familien, men de aller yngste sjørøverne anbefales å ha en trygg hånd å holde i.

Til og med de tøffeste sjørøverne kan bli redde i blant...

Gleder seg
Kaptein Sabeltann-skaper Terje Formoe gleder seg til Spøkelseshuset skal stå ferdig og er glad for at katta endelig er ute av sekken. 

- Spøkelseshuset vil ta med store og små sjørøvere inn i Kaptein Sabeltanns mørkeste mareritt hvor Kapteinen møter på flere av sine argeste rivaler på en gang. Som opphavsmann gleder jeg meg stort til dette og det har vært veldig vanskelig å holde på hemmeligheten om hva vi har planlagt for neste år. Jeg føler meg sikker på at dette blir et spøkelseshus man aldri har sett maken til og det blir spennende å gi folk flest et helt nytt innblikk i Kaptein Sabeltann-universet, sier Formoe.

Rød tråd
- Det at vi vektlegger idé, konsept og regi så tungt som vi gjør betyr at Spøkelseshuset ikke vil være som andre skumle hus våre gjester kanskje har opplevd tidligere, sier underholdningssjef Roy Bjerke.

- Historien og den røde tråden her blir viktig. Vi ønsker å ta med de besøkende på en reise gjennom et magisk hus og vi ønsker å lage en opplevelse som hele familien kan få glede - og bli litt skremt av, forteller underholdningssjefen.

Spøkelseshuset åpner: juni 2018.

X