Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 27. mars til 17. okt.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Dyreparkens nyheter 2021

Dyreparken lanserer både dyrenyheter og sjørøverteater i 2021, i tillegg til ny Kaptein Sabeltann-forestilling og feiring av Kardemomme bys 30-årsjubileum.

Syng med sjørøvere

Kaptein Sabeltanns Kongelige Sjørøverteater

Det splitter nye sjørøverteateret i Kaptein Sabeltanns Verden har 350 sitteplasser i et stort innendørs amfi. Her inviterer karakterer fra universet til allsang av de populære sjørøversangene.

Slik blir det nye sjørøverteateret

Nye dyrearter

NYHET 2021: Javalangur og gulkinngibbon

Dyreparken har fått to nye dyrearter, gulkinngibbon og javalangur. Apene kan du se i det nye orangutanganlegget, og her vil de få tilgang til det helt nye og store uteområdet som ble åpnet i 2020. Apene tilhører begge truede dyrearter, og er en del av bevaringsprogrammer i verdens dyreparker.

Les mer om de to nye dyreartene

Jubileumsfeiring

30-årsjubileum for Kardemomme by

I 2021 er det 30 år siden Kardemomme by i Dyreparken ble åpnet. Thorbjørn Egners enke Annie Egner klippet den røde snoren og erklærte byen for åpnet 8. juni 1991. Et slikt jubileum skal selvsagt feires. Innbyggerne i den lille byen vil dekorere til fest og sjarmerende stemning for store og små. Det blir invitert til daglig underholdning og storslått byfest i hele høysesongen

Les historien på Dyreparkens historieside

Folk og røvere i Kardemomme by

Filmproduksjon i Dyreparken

For første gang i Dyreparkens historie blir det produsert animasjonsfilm inne i Parken. Internasjonale og nasjonale animatører og filmprodusenter fra Qvisten Animation AS vil produsere kinofilmen Folk og røvere i Kardemomme by i nyheten Kardemomme by Filmstudio. Filmen vil ha premiere i 2022, men allerede til sommeren skal studioet fylles av en interaktiv opplevelse for Dyreparkens gjester.

Økt tilbud i ferier

Tematiserte sesonger

Skumle dager-satsingen høsten 2020 ble en stor suksess. Dyreparken har et mål om å utvide tilbudet også i skolens ferier, som f.eks. vinter-, påske- og høstferien, i tillegg til at adventshelgene vil bli forsterket med Jul på KuToppen.

Klatrevegg

NYHET 2021: Klatre nær orangutangene

En spennende nyhet lanseres i tilknytning til det nye orangutanganlegget: Her kan du klatre som en orangutang og tett inntil dyrene. Klatreanlegget blir tilpasset både store og små, og for de med og uten høydeskrekk. Anlegget vil være hele 6 meter over bakken på sitt høyeste.

Se video

Dyreparken Safaricamp:

NYHET 2021: Telt i Grashavet

I 2021 bygger vi enda flere nye overnattingsenheter på Dyreparken Safaricamp, like ved Dyreparkens inngang. I tillegg til de 32 safariteltene som kom i 2019 og 2020, vil det før sesongen 2021 bli oppført ytterligere 10 telt. Disse får en fantastisk og idyllisk beliggenhet – plassert delvis ute i Grashavet!

Se de nye teltene her

Ny forestilling 2021

Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet

Sommernattens største familieopplevelse! Magisk og spektakulær kveldsforestilling som foregår i Kjuttaviga. En storslått, nyskrevet versjon – og en ambisiøs oppsetning med gåsehudgaranti! Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet er fortsettelsen av forestillingen om Grusomme Gabriels skatt. Premiere 8. juli 2021.

Andre nyheter i 2021

Ny sesong med Dyrepasserne på TV 2

Ny sesong med Dyrepasserne starter på TV 2 våren 2021.

Steppesebra

Nå har Dyreparken hatt åpent hver eneste dag i 50 år!

Nå har Dyreparken hatt åpent hver eneste dag i 50 år. De første sesongene på 60-tallet var Dyreparken kun åpent i sommerhalvåret, men fra vinteren 1970/71 har det vært helårsåpent – hver eneste dag året gjennom.