- Vi styrker oss på mangfold, nok en gang, konstaterer adm. dir. Per Arnstein Aamot. Han tror de tre nye attraksjonene vil bli midt i blinken for alle kategorier familier.

Julius-løype
Jungelstien skal revitaliseres og bygges helt om, nå med Julius-tema. Klatreløypa har vært er en av de mest populære attraksjonene på tvers av aldersgrupper. Nå skal Jungelstien rustes opp, bygges om og bli mer spektakulær enn tidligere.

Badestrand og stupetårn
Ved inngangen til Badelandet skal det anlegges en diger sandstrand. 2000 kubikkmeter sand fra utgravingen på Torvet i Kristiansand skal fylles ut i Grashavet. Et flytende 25 meters svømmebasseng skal plasseress ute i selve Grashavet, og et permanent stupetårn skal bygges, med ulike nivåer. Her kan barn lære seg å hoppe og stupe fra lav høyde og opp til fem meter.

Hakkebakkeskogen filmstudio

Hvordan blir en animasjonsfilm til? Det kan du lære i Hakkebakkeskogen filmstudio. Klatremus er stolt av at det er blitt laget en film om ham og de andre innbyggerne i Hakkebakkeskogen. I vår nye 1000 kvm store attraksjon tar han deg med inn i en fascinerende verden av  modeller, dukker, kulisser og bittesmå rekvisitter.

Den nye filmen om Hakkebakkeskogen har premiere 1. juledag. Selskapet Quisten Animation har i over to år jobbet med produksjonen  av dukkeanimasjonsfilmen Hakkebakkeskogen. Fra sesongen 2016 skal alle dukker og alle kulisser stilles ut permanent i Hakkebakkeskogen filmstudio. Studioet blir en sesong-attraksjon på linje med Hakkebakkeskogen.

Adm. dir. Per Arnstein Aamot tror summen av de nye attraksjonene vil trekke nye besøksgrupper til Dyreparken. Han er spesielt stolt av studio-konseptet.

-Vi har opplevd en enorm stor interesse for attraksjonen Hakkebakkeskogen. Når vi nå bygger dette studioet vil det være et nytt løft for det totale Egner-universet vår. Med etableringen av studioet vil våre gjester nå kunne fylle en hel dag med bare Egner-opplevelser, sier Aamot.

Tegning av Hakkebakkeskogen filmstudio