Nyhet 2020: Syng med Kaptein Sabeltanns sjørøvere

Dyreparken bygger sjørøverteater våren 2020, og introduserer den musikalske forestillingen «Syng med Kaptein Sabeltanns sjørøvere».

Nyhet 2020: Nytt orangutanghus

Ny øy, flere aktiviteter og et helt nytt orangutanghus. Dette er et stort steg videre i vårt bidrag til bevaringsprogrammet for orangutanger og vår rolle som dyrepark. Orangutanger er av verdens mest kritisk truede dyrearter. Uteområdet blir tilrettelagt for flere arter på tvers av hverandre, og gjestene vil oppleve å komme enda nærmere dyrene enn tidligere.

Nyhet 2020: Ny Kaptein Sabeltann-forestilling

Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet er en nyskrevet versjon av en gammel klassiker. Årets kveldsforestilling er mer spektakulær enn noensinne. Kjuttaviga er nå tømt for vann, for å lage helt nye, hemmelige installasjoner som aldri er sett i Norden tidligere. Premiere 6. juli.

Nyhet 2020: 13 nye safaritelt

Vi utvider overnattingskapasiteten – igjen. I fjor åpnet Dyreparken Safaricamp, ved Grashavets bredd. Glampingteltene ble kjempepopulære, og var utsolgt i hele juli. I år utvider vi med 13 nye telt. Samtidig blir Team Safari etablert for å ta seg av egen kveldsunderholdning eksklusivt for gjester på Dyreparken Safaricamp.

Nyhet 2020: Gangsti fra Abra Havn

I fjor ble det etablert en gangsti fra Dyreparken Safaricamp og Dyreparken Hotell, langs Grashavets bredd, fram til en egen inngang i Dyreparken. Stien utvides i år helt til Abra Havn. Alle boende gjester får slippe inn i Dyreparken en time før ordinær åpningstid, et gode som har blitt svært populært blant våre gjester.

Nyhet 2020: Ny film om KuToppen

Den første KuToppen-filmen som hadde premiere på norske kinoer i 2018, ble sett av over 130.000. Nå er vår samarbeidspartner Qvisten Animation i full gang med å lage oppfølgerfilmen «Jul på KuToppen» som får premiere 6. november 2020.

 

X