NYHET 2020: Syng med Kaptein Sabeltanns sjørøvere

Når Pinky, verdens yngste sjørøver går på scenen i Kaptein Sabeltanns Kongelige Sjørøverteater, er det umulig å ikke ville synge med.

Sammen med andre sjørøvere inviterer han alle gjester i salen til å synge kjente og kjære sanger for fulle seil. La deg sjarmere av denne musikalske forestillingen om Den Magiske Diamant og hvorfor den er så viktig for Kaptein Sabeltann.

Sjørøverteateret vil ha 300 sitteplasser i et innendørs amfi. Her kommer Pinky og andre sjørøvere til å invitere gjester i salen til allsang av kjente og kjære sanger fra Kaptein Sabeltanns univers. Forestillingen spilles flere ganger om dagen. Byggingen av sjørøverteateret er et ledd i Dyreparkens femårsplan for å revitalisere Kaptein Sabeltanns Verden.

 

Premiere: 6. juni 2020.
Spilles 6-8 ganger daglig følgende datoer:
6. - 7. juni, 13. - 14. juni, 20. juni - 9. august, 15. - 16. august.

Forestillingen varer ca. 20 minutter. Det starter en ny opplevelse hvert 40. minutt, med en times opphold midt på dagen.

Oppmøte ved Kaptein Sabeltanns Kongelige Sjørøverteater innerst i Kaptein Sabeltanns Verden senest 10 minutter før start. 

Slik får du plass:

Enten: DROP-IN: Det er alltid mulig å stille seg i kø og vente på neste forestilling - dette er selvfølgelig gratis. Ca. halvparten av plassene i sjørøverteateret er reservert drop-in. 

Eller: FORHÅNDSRESERVASJON - kr. 40: Ved å reservere plass på forhånd er du sikker på å få plass og kan unngå kø. Reservasjon til en bestemt forestilling koster 40 kroner. Dersom det er ledig kapasitet på plassene til forhåndsreservasjoner samme dag, vil det være gratis å booke fra kl. 10.00.

X