Lagt til i handlekurven

Levering

Alle varer er normalt klar til sending fra oss 1-3 arbeidsdager etter bestillingen er gjort. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at det i enkelte perioder med stor trafikk kan oppstå forsinkelser. Dette gjelder spesielt januar og februar i karnevals-tiden, i august ved skole-og barnehagestart og i november og desember før jul. Pakken blir deretter hentet av vår leverandør Bring som sier de normalt får frem pakkene 1-3 arbeidsdager fra de henter dem hos oss, avhengig av hvor pakken skal leveres.

Du kan velge mellom følgende fraktalternativer:

-       Hente pakken selv i Dyreparken (gratis)

-       Servicepakke (kr 99)

Dersom beløpet ved kjøpet overstiger kr 600, vil Dyreparken spandere fraktkostnadene.

Ditt lokale postkontor er ansvarlig for å sende deg hentemelding når varen har kommet frem. Posten er i tillegg ansvarlig for å sende deg en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke. Dersom du fremdeles ikke henter pakken innen oppgitt dato, vil den bli sendt tilbake til oss. For uavhentede pakker vil du blir belastet med et gebyr på kr. 199,-, for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken. 

 

NB! Vi leverer per dags dato kun i Norge.

 

Ved henting av pakker i Dyreparken

Vil du komme for å hente pakken din i Dyreparken? 
Så stas! Da gleder vi oss til å overrekke deg varen(e) du har bestilt!

 

Så snart pakken din er klar til å hentes, vil du motta en e-post med beskjed om dette.
Dersom du ikke har mottatt en e-post, betyr det altså at pakken din ikke kan hentes riktig enda.

 

Når varene dine er klare, vil de stå inne i administrasjonsbygget. 

Her kan du hente dem på hverdager mellom kl 08:00 og 15:30.


Lurer du på hvor administrasjonsbygget befinner seg?

Administrasjonsbygget er et sort bygg med gress på taket. Du finner det på den av Dyreparkens parkeringsplasser som ikke er rett ved inngangspartiet til Dyreparken og Badelandet. Denne heter P2. Du som er godt kjent, vil kanskje huske at nærmeste nabo er Eventyrskogen souvenirbutikk. 

Dersom du har problemer med å finne frem, kan du kontakte oss på telefonnummer 97 05 97 00. Du vil også få god hjelp av GoogleMaps dersom du søker på "Eventyrskogen souvenir". 

 

Dersom det mot formodning skulle være umulig for deg å hente pakken din i tidsrommet angitt over, kan du kontakte oss på e-post: nettbutikk@dyreparken.no