Lagt til i handlekurven

Levering

Alle ordre over kr 700,- blir levert fraktfritt. Det tilkommer en fraktavgift på kr 99,- på alle bestillinger under kr 700,-.

Vi leverer kun til bostedsadresser i Norge. Normal leveringstid er 3-7 dager. 

På leveringsbekreftelsen din finner du link til sporing av din pakke, slik at du kan følge pakken din frem til utleveringsstedet.

Du kan velge mellom følgende fraktalternativer:

 

1.       Servicepakke (kr 99,-), fri frakt over kr 700,-

Alle varer er normalt klar til sending fra oss 1-3 arbeidsdager etter bestillingen er gjort. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at det i enkelte perioder med stor trafikk kan oppstå forsinkelser. Pakken blir fraktet av vår leverandør Bring som normalt får levert pakkene 1-3 arbeidsdager fra de henter dem hos oss, avhengig av hvor pakken skal leveres.

Posten er ansvarlig for å sende deg hentemelding når varen har kommet frem. Posten er i tillegg ansvarlig for å sende deg en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke. Dersom du fremdeles ikke henter pakken innen oppgitt dato, vil den bli sendt tilbake til oss. For uavhentede pakker vil du blir belastet med et gebyr på kr. 198,-, for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken.

 

2.       Hente pakken selv i Dyreparken (gratis)

Vil du komme for å hente pakken din i Dyreparken?

Så stas! Da gleder vi oss til å overrekke deg varen(e) du har bestilt!

Så snart pakken din er klar til å hentes, vil du motta en e-post med beskjed om dette.

Dersom du ikke har mottatt en e-post, betyr det altså at pakken din ikke kan hentes riktig enda.

Når varene dine er klare, vil de stå inne i administrasjonsbygget. Her kan du hente dem på hverdager mellom kl 08:00 og 15:30.

Lurer du på hvor administrasjonsbygget befinner seg? Det ligger like til høyre for Eventyrskogen som du finner ved å klikke her. Følg skilting til parkeringsplass P2.

Dersom du har problemer med å finne frem, kan du også kontakte oss på telefonnummer 97 05 97 00.

Dersom det mot formodning skulle være umulig for deg å hente pakken din i tidsrommet angitt over, kan du kontakte oss på e-post: nettbutikk@dyreparken.no

 

Transportskade eller pakke som ikke kommer

Om varen blir skadet eller borte under transport til kunden, er Kristiansand Dyrepark AS ansvarlig. Kontakt oss så snart du oppdager evt. skade/avvik. En eventuell skade på pakken må meldes i fra om til utleveringsstedet slik at skaden blir registrert hos Bring.

 

Uavhentede pakker

Alle våre ordre sendes fortløpende fra vårt lager, så det er dessverre ikke mulig å endre/kansellere en ordre etter at den har blitt bestilt. Uavhentede pakker vil bli belastet kr 198,- til å dekke ekspedisjonsavgift for returfrakt og håndteringskostnader. Gebyret vil enten bli trukket fra ved tilbakebetalingen av din retur, eller lagt til din faktura ved ubetalt faktura.