Lagt til i handlekurven

Betaling

Priser og avgifter

Alle priser er i norske kroner (NOK) , inkludert gjeldende moms.
Det tilkommer en fraktavgift på kr 99,- på alle bestillinger under kr 700,-.
Alle ordre på over kr 700,- blir levert fraktfritt.  

 

 

Betaling med kort

 

Ved betaling med kort vil pengene reserveres på din konto ved bestilling, og trekkes fra din konto når bestillingen sendes fra vårt lager.

 

Betalingen blir behandlet av DIBS som er en sikker elektronisk betalingspartner, og du kan betale med Visa og Mastercard.
Din betaling på våre nettsider er like trygg som når du betaler med kort i butikk. Betalingssidene er sikret og alle kortdetaljer blir kryptert. Dette betyr at ingen kan lese sensitiv informasjon som kredittkortnummer når informasjonen blir sendt over Internett.

 

 

 

Betaling med faktura

 

Ønsker du å betale med faktura, tilbyr vi Afterpay i samarbeid med Arvato Finance AS

 

Ved fakturabetaling betaler du for varene først etter at du har mottatt varene.

 

Fakturaen vil bli tilsendt på epost og du har 14 dagers betalingsfrist. Det er Arvato Finance AS som har ansvar for å følge opp betaling av faktura. Vær oppmerksom på at du mottar faktura på e-post, det er derfor svært viktig at e-post adressen er riktig.

 

Du kan også finne din faktura og dele opp betalingen ved å logge inn på www.myafterpay.no.

 

For å betale med faktura må du ha fylt 18 år, være folkeregistrert i Norge samt bli godkjent i kredittvurderingen som gjennomføres ved kjøpet.

 

Ved forsinket betaling vil det bli sendt betalingspåminnelse og/eller inkassovarsel, og lovbestemte gebyrer vil påløpe. Dersom betaling fortsatt uteblir, vil fakturaen bli sendt til inkasso og ytterligere omkostninger vil påløpe.