MMH HKBKSKFLM ny hoved.jpg

Denne helgen blir det ekstra stas å besøke Hakkebakkeskogen Filmstudio. Både lørdag og søndag kan du nemlig møte og hilse på disse karakterene:
* Klatremus
* Stabbursmusa
* Mikkel Rev
Dette er altså aller siste helg som Hakkebakkeskogen Filmstudio er åpent. Filmstudioet i Dyreparken har bare vært midlertidig, dette har vært siste sesong, og nå er vi altså kommet til aller siste åpningshelg.

Benytt sjansen til å få et eksklusivt møte med Klatremus, Stabbursmusa og Mikkel Rev!
Det arrangeres guidede turer hver halvtime, fra kl. 11.30 til kl. 16.00.

I Hakkebakkeskogen Filmstudio kan du få se hvordan filmen Dyrene i Hakkebakkeskogen ble til. Klatremus er stolt guide og gir deg et innblikk i hvordan animasjonsfilmen ble laget, samtidig som du får bli kjent med noen av dem som har brukt tusenvis av timer på å gi liv til dukkene i filmen. På slutten av turen får du oppleve en mengde modeller, dukker, kulisser og rekvisitter fra den populære filmen.

Over 450.000 mennesker så «Dyrene i Hakkebakkeskogen» da den gikk på kino. Filmen ble også belønnet med Amanda-pris i kategorien Beste barnefilm!

Opplevelsen tar ca. 30 minutter inne i filmstudioet. Vi lover deg en morsom og lærerik opplevelse. Og etter rundturen kan du mingle med Klatremus og vennene hans inne i filmstudioet.

30 % rabatt på suvenirer!
Denne helgen får du 30% rabatt på alle suvenirer i butikken på Hakkebakkeskogen Filmstudio.

X