NY Festpremiere.jpg

Dette er veldig eksklusivt, for dette er nemlig første gang filmen vises for publikum! Se filmen en hel uke før alle andre! Vi kan love dere en magisk sjørøverkveld med åpne spisesteder og aktiviteter i Kaptein Sabeltanns Verden, muligheten til et nærmøte med selveste Kaptein Sabeltann og ikke minst; en fantastisk filmopplevelse. Kanskje har vi noen overraskelser på lur også? 

Program fredag 20. og lørdag 21. sept. 2019
17.00 : Innslipp i Parken starter (Aktiviteter og spisesteder i Kaptein Sabeltanns
Verden og Båtbasaren er åpne).

17:00 - 18:45: Møt Kaptein Sabeltann! Møt og hils-opplevelse, der de som tør kan få et nærmøte med selveste Kongen på Havet. NB: Førstemann til mølla. Egen køordning. Sted: Sjørøverteateret i Kaptein Sabeltanns Verden, inngang fra Pizzabakeriet. 
19.00: Innslipp i Kjuttaviga amfi (plassbilletter)
19.30: Alle må være på plass i amfiet
19.45: Arrangement og film starter
21.30: Film ferdig

Gjør helgen til en helgeferie og bestill pakke med rabattert overnatting på Dyreparken Hotell eller på sjørøverhotellet Abra Havn, inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet, samt billetter til festpremieren i Kjuttaviga! Du sparer alltid penger ved å bestille en pakke. 

Bestill pakke med overnatting i Abra Havn

Bestill pakke med overnatting på Dyreparken Hotell

Praktisk info:
Husk at filmen vises ute. Det kan være lurt å ta med tepper, noe å sitte på, samt varme klær. Det er ikke lov å benytte paraplyer i amfiet. Barnevogner hensettes på eget område utenfor inngangen til amfiet.
Værforbehold: Hvis været, mot formodning, skulle tilsi at arrangementet av sikkerhetsmessige grunner ikke kan gjennomføres, så vil vi opplyse om dette i sosiale medier.
Kjøpte billetter refunderes ikke.

Om filmen:
Bak filmen står animasjonsstudioet Qvisten Animation, som tidligere har laget bl.a. Dyrene i Hakkebakkeskogen, KuToppen og Flåklypa-trilogien. For å ta historien om den magiske diamant til lerretet har regissørene Rasmus A. Sivertsen og Marit Moum Aune fått med seg noen av verdens beste karaktertegnere og animatører på laget.
Lengde: 81 minutter
Sjanger: Barnefilm

Om handlingen:
Den livsfarlige jungelfyrsten Maga Kahn og den onde dronning Sirikit har endelig fått tak i den magiske diamant. Ryktet sier at den kan oppfylle ønsker ved fullmåne.

Maga Kahn drømmer om å kunne tåle sol slik at han fritt kan bevege seg ut av den mørke jungelen, men innen måneskinnet kommer blir diamanten stjålet av guttungen Marco. En rasende Maga Kahn sender alle sine apesoldater ut i jungelen for å jakte på guttungen. Den magiske diamant må tilbake, koste hva det koste vil! Samtidig har Pinky slått seg til ro i Kjuttaviga og lever bekymringsløse dager, mens Sunniva kjeder seg og drømmer om eventyr. Eventyret kommer fra uventet hold når Kaptein Sabeltann og hans mest betrodde menn plutselig dukker opp. Snart befinner Pinky og Sunniva seg om bord på Den Sorte Dame i et vanvittig kappløp for å finne den magiske diamant.

Regi: Rasmus A. Sivertsen og Marit Moum Aune.
Manus: Karsten Fullu.
Produsenter: Heidi Sandberg, Eirik Smidesang Slåen, Ove Heiborg.
Produksjonsår: 2019.
Produksjonsselskap: Qvisten Animation AS.
Distribusjon: Nordisk Film Distribusjon.

Skuespillere/stemmer:
Kyrre Sydness
Siri Skjeggedal
Leonard Eike
Tobias Santelmann
Jan Martin Johansen
Trond Fausa Aurvåg
Jonas Urstad
Kristoffer Olsen
Bartek Kaminski
Charlotte Frogner
Jon Øigarden
Ida Eike
Laila Goody
Niklas Gundersen

X