Trenger du overnatting? Bo i eventyret

Trenger du overnatting i forbindelse med helgeturen til Dyreparken, kan vi tilby helt nyoppussede hotellrom på Dyreparken Hotell.

Mars: Dyrepasserhelg

16. - 17. mars og 30. - 31. mars

Denne helgen kan du oppleve seks ulike dyrepresentasjoner både lørdag og søndag. Besøker du oss begge dager kan du lære mer om hele ti forskjellige dyrearter, inkludert sibirsk tiger og løve

Ønsker du et enda tettere møte med dyrene? Er du mellom 8-12 år kan du begge disse helgene melde deg på Dyrepasser for en dag. Her får du lov til å være med på å passe, pleie, klappe og mate en rekke dyr i Dyreparken.

For boende gjester på Dyreparken Hotell blir det visning av den nyeste episoden av Dyrepasserne både fredag og lørdag kl 19.00. Her blir det gratis popcorn, og du får også sjansen til å møte Trond eller Tanya fra den populære serien. 

Mai: Supersøndag

12. mai

Det finnes vanlige, daffe og litt kjedelige søndager, og så finnes det SUPERSØNDAG! Det blir stort show i Kjuttaviga, og utrolig mye moro rundt om i hele Parken!

Oktober: Badehelg

5. - 6. oktober

Bli med når vi avslutter badesesongen i Badelandet med en skikkelig badefest! Innholdsrik og morsom Badehelg i Badelandet 5. - 6. oktober. Vi lover at det ikke er en eneste brennmanet i sikte!

Oktober: Skummel helg

26. - 27. oktober

Høstmørket har for alvor kommet til Norge, og i skyggene ser man ting bevege seg, øyne som lyser mot deg fra mørket, og Kaptein Sabeltanns mørkeste mareritt våkner for alvor til live. Tør du bli med?

X