Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Korona-informasjon 2021

Fra 26. juni gjelder nasjonale regler og anbefalinger på trinn 3. Vi har ikke lenger munnbindpåbud, men anbefaler å bruke munnbind innendørs der det ikke er mulig å overholde 1-metersregelen. Det er fortsatt gjesteregistrering på spisesteder.

Dyreparken og Badelandet har åpnet opp igjen aktivitetene som var stengt en periode i mai/juni. Se vår aktivitetskalender for hva som er åpent dag for dag fremover.

Innpasseringstid sommeren 2021

For å redusere belastningen ved vårt inngangsparti har vi innpasseringstid i vår sommersesong (fra 19. juni til 15. august).

 • Du kjøper billetter på vanlig måte på nett. Før du kommer til betalingsvalg må du velge innpasseringstid for hver dag du har billett til. Tidspunkter hver halvtime fra kl. 8.00 / 10.00 (avhengig av besøksdato) til kl. 16.00. Det er ditt eget ansvar å møte opp til oppsatt tid. Husk å beregne god tid til parkering og til gåturen fram til inngangen, det kan være opptil 500 meter å gå. Kommer du for sent, kan vi ikke garantere at du kommer inn. Husk at det kan bli fullt på enkelte innpasseringstider.
  Du kan til enhver tid gjøre endringer på «Min side».
 • Årskortholdere er unntatt fra kravet om innpasseringstid. Årskortholdere kan benytte Dyreparken og Badelandet så ofte og så lenge man vil.

Billetter i sommerferien

Vi har begrenset kapasitet på de fleste ulike typer inngangsbilletter i skoleferien. Skulle det være utsolgt for Begge parker-billetter på enkelte dager kan det likevel være flere ledige inngangsbilletter til Dyreparken – eller omvendt. Sjekk gjerne alle billettyper. Ettermiddagsbillett er den eneste type inngangsbillett som ikke har begrenset kapasitet (gir inngang mellom kl 16 og 20).

 • Ved å velge litt senere innpasseringstid blir billetten billigere.
 • Kommer du sent slipper du å betale fullpris for billettene, og billetten blir litt rimeligere.
 • Velger du tidlig inngang koster billetten litt mer, men du får til gjengjeld masse ekstra tid i Parken.

Årskortholdere trenger ikke velge innpasseringstid i sommer

Har du årskort kan du benytte Dyreparken og Badelandet så ofte og så lenge du vil, du kan altså komme og gå når du ønsker, uten å booke innpasseringstid på forhånd. Dette gjelder alle som har Begge Parker-årskort, Dyreparken-årskort eller Badelandet-årskort.

 

Avbestilling av overnattingspakker med inngangsbilletter
Ved avbestilling av overnattingspakker med overnatting og inngangsbilletter mer enn 30 dager før ankomst, refunderes hele beløpet for pakken, med unntak av et avbestillingsgebyr på kr 500 per overnattingspakke.
Ved avbestilling mellom 30 dager og 15 dager før ankomst, tilbakebetales 50 prosent av innbetalt beløp. Avbestilles overnattingspakken mindre enn 15 dager før ankomstdagen vil det ikke være noen tilbakebetaling.
Disse avbestillingsreglene gjelder for alle overnattingspakker tilknyttet Dyreparken Overnatting; Abra Havn, Dyreparken Hotell, Kardemomme by, Dyreparken Safaricamp og Roligheden Camping.

Avbestilling av overnattingspakker med inngangsbilletter og forestillingsbilletter
Ved avbestilling av overnattingspakker med overnatting, inngangsbilletter og forestillingsbilletter mer enn 30 dager før ankomst, refunderes hele beløpet for pakken, med unntak av et avbestillingsgebyr på kr 750 per overnattingspakke.
Ved avbestilling mellom 30 dager og 15 dager før ankomst, tilbakebetales 50 prosent av innbetalt beløp. Avbestilles overnattingspakken mindre enn 15 dager før ankomstdagen vil det ikke være noen tilbakebetaling.
Disse avbestillingsreglene gjelder for alle overnattingspakker tilknyttet Dyreparken Overnatting; Abra Havn, Dyreparken Hotell, Kardemomme by, Dyreparken Safaricamp og Roligheden Camping. Gjelder kun våre ferdige pakkeløsninger, som definert i våre kjøpsvilkår.

Avbestilling av overnatting (som ikke er et pakketilbud med billetter)
Ved avbestilling av overnatting mer enn 30 dager før ankomst, refunderes hele beløpet for overnattingen, med unntak av et avbestillingsgebyr på kr 250 per reserverte enhet.
Ved avbestilling mellom 30 og 15 dager før ankomst, tilbakebetales 50 prosent av leiebeløpet.
Avbestiller leieren mindre enn 15 dager før ankomstdagen vil det ikke være noen tilbakebetaling.
Disse avbestillingsreglene gjelder for alle overnattingssteder tilknyttet Dyreparken Overnatting; Abra Havn, Dyreparken Hotell, Kardemomme by, Dyreparken Safaricamp og Roligheden Camping.

 

Det er kun mulig å velge «betal på hotellet» på Dyreparken Hotell, og kun utenfor vår høysesong.
Ved kjøp av ikke-forhåndsbetalt overnatting på Dyreparken Hotell holdes din reservasjon frem til kl. 15.00 på ankomstdagen. Ved sen ankomst må man innen den tid ta kontakt med hotellet på telefon 38 14 64 00 for å sikre sin bestilling ved å oppgi kredittkortopplysningene.

En ikke-forhåndsbetalt overnatting kan avbestilles frem til ankomstdagen, og det vil ikke påløpe gebyr. Øvrige produkter bestilt sammen med denne typen overnatting følger sine ordinære avbestillingsregler.

Kveldsforestilling med Kaptein Sabeltann
15. mars 2021 offentliggjorde Dyreparken at den planlagte forestillingen «Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet» som skulle spilles sommeren 2021 blir erstattet med en ny forestilling som har fåptt navnet «Kaptein Sabeltann og Angrepet fra Gral«. Denne forestillingen skal spilles både kl. 21.00 og kl. 23.00 alle dager i den opprinnelige spilleperioden (mandag til lørdag i tidsrommet 8. juli – 4. august 2021). Hele forestillingen skal foregå på én scene, i Kjuttaviga.

Alle som har kjøpt billetter til «Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet» blir tilskrevet og får følgende valg:
– Beholde billettene på bestilt dato og til forestilling kl. 23.00.
– Endre fra kl. 23.00 til forestilling kl. 21.00.
– Oppheve kjøpet og få innbetalt beløp refundert.

Utover dette gjelder de ordinære avbestillingsreglene for forestillingsbilletter, som sier at billettene kan avbestilles innen 24 timer fra kjøpstidspunkt.

Sirkus Jesper
Forestillingsbillett til Sirkus Jesper kan avbestilles innen 24 timer fra kjøpstidspunkt.

Inngangsbilletter og øvrige tilleggsprodukter/opplevelsesprodukter kan avbestilles innen 24 timer fra kjøpstidspunkt. Dato kan endres via Min side frem til en gitt frist, til en annen dato inneværende år.

Man kan endre dato for oppholdet mot et endringsgebyr på 250 kr. Dette gjøres ved å bestille nytt opphold til ønsket dato, for så at Dyreparken kansellerer den første bestillingen. Siste frist for å endre dato for opphold er 3 dager før ankomstdato på original bestilling, og ny dato må være i inneværende år.

 

 

Lurt å vite før du kjøper billett

Utvidet åpningstid i høysesongen

Fra 26. juni til 8. august har vi utvidet åpningstid (kl. 08.00 – 20.00). Det er tre timer lengre enn normalt!

 

 

 

Ettermiddagsbillett fra kl. 16.00

Vår ettermiddagsbillett gjelder fra kl. 16.00. Ingen obligatorisk innpasseringstid. En rimeligere inngangsbillett i tidsrommet medio juni – august.

 

 

 

Du må kjøpe alle inngangsbilletter digitalt

Alle må kjøpe inngangsbilletter via nett. Kjøp billetter her – eller i Dyreparkens app.

Når du kommer til Dyreparken møter du disse smitteverntiltakene

Parkpatrulje

Våre parkverter er ikledd rosa T-skjorter med påskriften «Vi tar vare på hverandre». Parkvertene er her for å passe på alt som har med trygghet og smittevern å gjøre.

To innganger

I sommersesongen har vi to ulike innganger. Gå til den inngangen du blir henvist til på din billett – og pass på å hold god avstand.

Obligatorisk forhåndskjøp av opplevelser

Av smittevernhensyn må alle forhåndsreservere plass også i 2021, på bl.a. Reisen gjennom Hakkebakkeskogen. Vi har altså ingen drop-in denne sesongen.

All mat må forhåndsbestilles

All bestilling av mat skal nå skje via Dyreparkens app. Maten bestilles og betales i appen, og man velger selv tidspunkt for når man ønsker å hente maten. NB: Kun èn husstand per bord.

Familiesirkler

Ved enkelte aktiviteter eller underholdningsinnslag, vil grupper og familier bli henvist til «familiesirkler» i bakken, slik at det skal bli enkelt å holde avstand.

Flere tribuner og familiebenker

Flere mindre tribuner er laget for å ivareta avstandsreglene. Begrenset antall plasser, med god avstand mellom familiebenker. Førstemann til mølla.

Enveis gangretning

Enkelte steder har vi innført enveis gangretning. Følg skilting.

Begrenset plass på dyrepresentasjoner

På alle våre dyrepresentasjoner er det begrenset plass. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder.

Spørsmål om korona

Vi holdt åpent hver eneste dag i 2020, og vi har per dags dato ikke blitt pålagt av myndighetene å holde stengt. Vi tar sikkerheten til våre gjester, ansatte og dyr på alvor. Vi følger situasjonen aktivt, og følger anbefalingene Folkehelseinstituttet kommer med.


Vis på egen side

Per i dag er det normal drift i Dyreparken, og våre standardvilkår er dermed gjeldende. Så lenge Dyreparken og våre overnattingssteder holder åpent gjelder våre vanlige avbestillingsvilkår.

Det er ulike avbestillingsregler for de ulike produktene vi selger, og fullstendig oversikt over avbestillingsvilkårene våre finner du her.

Du kan også endre dato på bestillingen du har gjort hos oss, til en annen dato inneværende år.


Vis på egen side

Ja, du kan endre dato på både inngangs- og forestillingsbilletter, samt overnatting. Ny dato for besøket må være i inneværende år. Hvordan du kan endre din bestilling finner du mer informasjon om her.


Vis på egen side

Dyreparken har satt i kraft mange tiltak for å sikre at din opplevelse i Dyreparken skal være trygg. Tiltakene som er gjort er basert på anbefalinger til Folkehelseinstituttet , og det er et veldig høyt fokus på renhold og desinfeksjon.

Følgende tiltak er bla. iverksatt:

 • All billettbestilling av inngangsbilletter skal skje via vår nettside eller app.
 • Vi har besluttet at det ikke lenger vil være mulig å betale med kontanter, og at det derfor skal betales med kort.
 • Det er gjort endringer på serveringstedene, og hva vi serverer. Det serveres ikke buffé. Alle lunch- og middagsretter må forhåndskjøpes via Dyreparkens app.
 • Vi oppfordrer alle besøkende til å holde avstand til både ansatte og andre gjester, slik anbefalingen er. Dette gjelder spesielt på steder hvor man står tett, slik som i køer eller på spisesteder.
 • Gjester som har symptomer på luftveisinfeksjon vil ikke ha mulighet til å benytte Parken.

 


Vis på egen side

Dyreparkens app vil forenkle oppholdet i Dyreparken maksimalt. NB: Nå må all bestilling av mat skje via Dyreparkens app, derfor er det ekstra viktig at du tar appen i bruk.

Se alle fordelene med appen – eller bare last den ned NÅ

Gode tips før du kommer til Dyreparken

Her får du gode råd og tips før du skal besøke Dyreparken.

Les dette før ditt besøk i Dyreparken

Badetid i Badelandet våren 2021

For at vi skal kunne gi deg en trygg og morsom badeopplevelse har vi innført badetid for våre gjester.

2,5 TIMER BADETID: Du velger selv din badetid når du kjøper billett. (Dette gjøres i slutten av bookingløpet, velg f.eks. «Kl. 10.00 – 12.30»). Badetiden er 2 timer og 30 minutter inkludert skifting i garderoben.
Dette gjelder i periodene 27. mars – 5. april, samt helger etter påske.

Kjøp billetter og badetid her.

ÅRSKORTHOLDERE: Vi har reservert en mengde plasser for våre årskortholdere, til alle badetider.
Badetid kan bookes inntil 7 dager før besøk. Les mer her.

Årskortholdere reserverer sin badetid på Min Side.

Utvidet åpningstid i Badelandet 1. – 5. april: Fra kl. 09.00 til kl. 20.00.

Tiltakene er innført for at det skal være mulig å holde god avstand både i bassenger og i garderobene. Dersom det skulle oppstå forsinkelser i garderoben, kan det bli noe ventetid på å slippe inn