sesongmedarbeider 

Fra 16 år
Du kan søke sommerjobb i Dyreparken fra det året du fyller 16 år. Merk at sommerjobb i Dyreparken strekker seg ut over sommeren (både vår og høst) for de fleste stillinger. 

 

INFORMASJON OM INTERVJU- OG SØKNADSPROSESSEN

Her er noen nyttige tips til deg som skal på intervju i Dyreparken

Gruppeintervju
Du blir innkalt sammen med en gruppe på 10-12 søkere. I et gruppeintervju vil du få oppgaver som du må løse sammen med de andre, og på egen hånd. Til sammen tar dette ca. 1 time. Du vil også bli bedt om å presentere deg selv og fortelle hvorfor du synes Dyreparken skal ansette deg.

Individuelt intervju
Her vil du bli intervjuet av en eller to av våre ansatte. Intervjuet varer i ca. 10 - 20 minutter. Alle må møte personlig til intervju. Vi foretar ikke intervjuer over Skype etc. Både gruppeintervjuet og det individuelle intervjuet blir gjennomført samme dag. Vi har kun intervjuer i desember, januar og februar, og du må kunne møte til intervju i denne perioden for å bli vurdert.

Hvordan blir søknaden behandlet?
Vi har over 2000 søkere til sesongmedarbeiderstillingene. Vi har mange intervjuer, og det kan derfor ta tid før du hører fra oss etter at du har vært på intervju. 

Når du har fylt ut søknaden elektronisk vil du innen 48 timer motta en e-post med bekreftelse på mottatt søknad.
Vi har som nevnt mange søkere til våre stillinger, og det kan derfor ta litt tid før du hører fra oss, men i de fleste tilfeller gir vi beskjed innen ca. to uker. Så lenge du har motatt en bekreftelse på e-post om at søknaden din er mottatt, kan du være sikkert på at søknaden din er registrert. Så snart søknaden din er behandlet, vil du få en e-post med informasjon om videre forløp.

Alle som har vært på intervju får tilbakemelding på sin søknad på e-post der det fremgår om du får tilbud om jobb eller ikke. 

Hvilke sesongjobber kan jeg søke på?

Vi har ulike stillingskategorier. Noen må du være over 16 år for å søke på, andre stillinger må du være over 18 år for å søke på (p.g.a. f.eks. sikkerhet og håndtering av penger). Vi har et stort behov for 18-åringer til stillinger som f.eks. badevakter, renholdere, kjøkkenansatte og 

Her kan du lese om de ulike stillingene vi kan tilby.
Endringer rundt stillingene kan forekomme.

Her kan du også lese ofte stilte spørsmål angående sesongjobb.

 

 

 

X