Sesongmedarbeider 2020:

Ønsker du å ha sesongjobb i Dyreparken i 2020. Søk HER.

Les mer om jobben som sesongmedarbeider her!

Faste stillinger/engasjementer:
Klikk HER for ledige faste stillinger og engasjementer.

Skuespillere
Ønsker du å bli skuespiller i Dyreparken? Les her

Åpne søknader:
Vi tar dessverre ikke imot åpne søknad, kun søknader rettet direkte til stillingene vi har ute for øyeblikket.

Praksisplass som veterinær eller dyrepasser:
Du kan nå søke praksisplass som veterinær for året 2020.
Les mer her.

Yrkespraksisuke: 
Dyreparken tilbyr dessverre ikke lenger yrkespraksisuke for ungdomsskoleelever eller videregående elever.

Likestilt arbeidsliv
Dyreparken ble i 2018, som en av de 15 første bedriftene i landet, sertifisert som Likestilt arbeidsliv-bedrift. Likestilt arbeidsliv er et pilotprosjekt som har etablert en sertifiseringsordning for likestilte virksomheter. Likestilt arbeidsliv er et samarbeidsprosjekt mellom Vest-Agder Fylkeskommune, Aust-Agder Fylkeskommune, Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet og Næringsforeningen i Kristiansandsregionen. Som et ledd i arbeidet med likestilt arbeidsliv har Dyreparken et samarbeid med Kristiansand kommune hvor vi hvert år tilbyr sesongjobb til ungdommer med ulike behov. Vi har også et samarbeid med integreringsmottaket hvor vi ønsker å tilby sesongjobb til mennesker fra ulike kulturer

Eget bosted: 
Dyreparken kan dessverre ikke være behjelpelig med å finne bosted til sine ansatte. Alle som får jobb hos oss har selv ansar for å finne eget bosted. Vi anbefaler alle å være ute med dette i god tid. Kristiansand er et populært sted å feriere om sommeren og det kan være utfordrende å finne en leilighet på kort tid.

Behandling av personopplysninger
Se informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger i forbindelse med søknader og ansettelsesprosesser.Har du spørsmål?
Ta kontakt på jobb@dyreparken.no

 

X