Arbeidsoppgaver:
- Tilberedning og anretning av varm og kald mat på fastsatt meny/buffet
- Forefallende kjøkkenrutiner, herunder mathygiene og renhold på kjøkken og restaurant
- Gjennomføring av store og små arrangement og selskaper

Arbeidstid:
- Dag/kveld/helger

Ønskede kvalifikasjoner:
- Fagbrev
- Eventuelt relevant arbeidserfaring
- Må snakke minst ett skandinavisk språk
- Gode samarbeidsevner
- Nøyaktighet, punktlighet og effektivitet
- Selvstendighet

Personlige egenskaper:
- Lærevillig og pliktoppfyllende
- Stå-på-vilje og evne til å takle hektiske perioder
- Klare å skape et godt miljø og teamfølelse med øvrig kjøkkenpersonell og servitører
- God på å lære opp andre – vi har mange unge medarbeidere

Vi tilbyr:
* Engasjement med oppstart april/mai (etter avtale) og varighet ut september, med mulighet for forlengelse.
* Varierte og givende arbeidsoppgaver i et høyt kompetent arbeidsmiljø.
* Erfaring fra en spennende og utviklingsorientert arbeidsplass.
* Lønn etter avtale.

Høres dette interessant ut? For mer informasjon og spørsmål om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Espen Eikrem, kjøkkensjef i Abra Havn og Dyreparken Hotell, på eikrem@dyreparken.no eller 951 96 336.

Søknadsfrist
15. mars 2019

Om arbeidsgiveren
Dyreparken er Norges største familieattraksjon, med rundt 1 million besøkende årlig. Parken er bl.a. kjent for sine 139 ulike dyrearter, Kaptein Sabeltann, Hakkebakkeskogen og Kardemomme by. Destinasjon Dyreparken omfatter også Badelandet, Dyreparken Hotell, og Abra Havn.
Vi har over 1200 ansatte om sommeren, og mellom 150 og 250 gjennom vinterhalvåret.

Vi er opptatt av at våre medarbeidere i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Dyreparken oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke, uansett kjønn, funksjonsevne, alder eller etnisk bakgrunn.

FINN-kode:140382431

 

X