Arbeidsoppgaver:

  • Ansvarlig for drift av kjøkken
  • Planlegge produkter og menyer, pristfastsettelse og kalkyler
  • Kvalitetssikre produktene våre
  • Varebestillinger
  • Varetellinger
  • IK-mat
  • Godkjenning av bilag og kontering
  • Renhold og orden
  • Budsjett

 

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Fagbrev
  • Ledererfaring fra storkjøkkendrift/ulike typer kjøkken
  • Kunnskap om kjøkkenøkonomi/kalkyler
  • God kjennskap til og erfaring med IK-mat, opptatt av renhold og hygiene
  • Kunnskap om LEAN og 5S er en fordel
  •  Førerkort
  • Behersker norsk (skandinavisk) som hovedspråk

 

Personlige egenskaper:

  • Kreativ og nyskapende, men tydelig og nøyaktig
  • Evne til å motivere kolleger og alle rundt deg
  • Fokus på kvalitet og smak
  • Interesse, kunnskap og erfaring med kortreist mat
  • Liker å jobbe med praktisk kjøkkenarbeid
  • Kreativ og nyskapende
  • Stor arbeidskapasitet, vant til hektiske dager
  • Detaljfokusert, god til planlegging og strukturert i jobben

 

Vi tilbyr:

100% jobb med oppstart etter avtale.

Arbeidstid i hovedsak på dagtid. Noe kveld og helg kan forekomme.

For den rette personen vil stillingen utvikles i takt med ny matstrategi i Parken.

Erfaring fra en spennende og utviklingsorientert arbeidsplass.

Lønn etter avtale.

Gode forsikringsordninger.

Firmahytte og andre sosiale goder.

 

Dyreparkens verdier er sulten, trygg, ekte, og glad. Vår visjon er at vi skal være best på opplevelser. Vil du være med på laget, og skape minner for livet?

 

For mer informasjon og spørsmål om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Åkki Lidi, leder strategisk F&B, på tlf 91360826.

 

Søk på stillingen HER 

X